Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepumi Nākošā »

Berlīnes cepumi

Sastāvdaļas: 120 gr. sviesta, 60 gr. cukura, 150- 200 gr. miltu, 4 olu dzeltenumi, 1 tejk. briežraga sāls, 4 pilieni citronu eļļas, olabaltums pārziešanai, cukurs pārkaisīsanai.

Gatavošana:

2 olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Saputotai masai pievieno parējos vārītus olu dzeltenumus, kuri izrīvēti caur sietiņu, izšķīdinātu briežraga sāli, citronu eļļu, miltus un samīca, pievienojot sasmalcinātu sviestu. No samīcītās mīklas veido apmēram puspirkstu resnas 7-10 cm garas desiņas. Vienu pusi apviļā sakultā olbaltumā un cukurā. Liek uz sagatavotas plāts, galus pārliekot vienu pār otru. Cep videjā siltumā gaiši brūnus.

Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.13/23
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tomati , vistas , kompots , griķu , kartupeļu klimpas ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Galda maizi sagriež šķēlēs un tad pēc patikas palielos kantainos gabalos, kurus liek uz pannas izkausētā sviestā, un grozot apcep
Miltus izsijā, sajauc ar sausu izmaltu biezpienu, iekapā taukvielu, pievieno sāli, visu samaisa, mīklu atdzesē, tad izveltnē, saloka 3
Gaļu nomazgā, iemērc pienā, patur 2 dienas, iespeķo, apkaisa ar sāli, bieži aplaistot cep krāsnī, pieber kadiķu ogas. Gatavam izņem
Gatavu omleti apliek katlā iepriekš uzbrūninātiem smalkiem zaļumiem, zaļiem pētersīļiem un šampinjoniem un saloka kopā uz pusēm.
Vistu sadala uz pusēm, liek katlā, parlej ar aukstu ūdeni, uzvāra noputo un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5
Sviestu sakuļ krējumā, klāt pamazītiņām piejauc jēlu olu dzeltenumu un pa pilienam galda eļļu, un visu laiku vēl stipri kuļot,
Svaigas gailenes vāra sālsūdenī 10 minūtes, caurdurī notecina, sīki sasmalcina vai samaļ. Blanšētas sīpolu ripiņas un olas sasmalcina un sajauc

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO