Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepumi Nākošā »

Bāzeliešu brunslijs

Sastāvdaļas: 450 gr. pūdercukura, 500. gr mandeļu, 100 gr. rūgtās sokolādes, 1 tējk. kanēļa, 1 ēd. karote ķiršu liķiera, 4 olu baltumi.

Gatavošana:

Mandeles notīra, sarīvē kopā ar šokolādi pēc iespējas smalkāk. Olu baltumus ar cukuru labi saputo. Putojot pieber cukuru un pielej ķiršu liķieri. Beigās uzmanīgi, mazām porcijām pieber šokolādi, kanēli un mandeles. Mīklu labi sajauc. Izveltnē. Izveltnēto mīklas kārtu sadala un cep cepumus uz mazas liesmiņas.

Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.04/24
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu , veltnīši , torte , kūka , ola ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Raugu samaisa ar 1 tējk. cukura un noliek siltumā uzrūgšanai. Pusi miltu iesijā bļodā. Pienu uzsilda. Miltos iemaisa pienu, raugu,
Tautā parasti zemo henomeli sauc par zemo Japānas cidoniju vai vienkārši par cidoniju. Henomelēm ir ļoti aromātiski augļi, tos ievāc
Notīrītus kāpostus (lapas pēc iespējas veselākas atstājamas) noplaucē ar verdošu ūdeni, lapas saliek vienu uz otras, cieši saspiež kopā un
Putraimus noskalo, pārlej ar karstu ūdeni un vāra. Kartupeļus notīra, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno pusmīkstiem putraimiem. Biezputru turpina vārīt
Gaļu un aknas nomazgā, sagriež un liek katlā aukstā ūdenī, vāra. Pēc noputošanas pieliek sāli, vircas, sīpolu, lauru iapas, novāra
Gatavus, stingrus tomātus sagriež apmēram 0,5 cm biezās šķēlītēs un pārliek ar sviestu pārziestai baltmaizei vai rupjmaizes šķēlītei, pārkaisa smalkos
Skābētiem kāpostiem pārkaisa cukuru, pievieno skābu krējumu, samaisa un sakārto traukā. Uzturvērtība: olbaltumvielas 1,7 g, taukvielas 14,1 g, ogļhidrāti 14,2 g,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO