Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Auzu pārslu cepumi 4.24

Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausēta sviestā (125gr), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru. Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, olas un izsijātos auzu pārslu smalkumus. Ar tējkaroti mīklas piciņas liek uz plāts...Skatīt recepti

Bāzeliešu brunslijs 4.04

Mandeles notīra, sarīvē kopā ar šokolādi pēc iespējas smalkāk. Olu baltumus ar cukuru labi saputo. Putojot pieber cukuru un pielej ķiršu liķieri. Beigās uzmanīgi, mazām porcijām pieber šokolādi, kanēli un mandeles. Mīklu labi sajauc....Skatīt recepti

Berlīnes cepumi 4.13

2 olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Saputotai masai pievieno parējos vārītus olu dzeltenumus, kuri izrīvēti caur sietiņu, izšķīdinātu briežraga sāli, citronu eļļu, miltus un samīca, pievienojot sasmalcinātu sviestu. No samīcītās mīklas veido apmēram puspirkstu...Skatīt recepti

Biezpiena cepumi 4.00

Visu sajauc , cep veidnē apmēram 45 min.

...Skatīt recepti

Cūku ļipiņas 4.09

Labi saputo sviestu ar olām un cukura, pievieno baltvīnu un miltus , lai mīklu var izrullēt . Kad mīkla izrullēta 1/2 cm biezumā, to sagriež 2 pirkstu platās strēmelēs. No sagrieztām strēmelēm veido...Skatīt recepti

Zemeņu torte 4.11

Zemeņu tortei var izmantot dažādu mīklu: biskvīta, bezē, smilšu u.c.

Zemeņu olu krēms.Pildījumam: 400 g zemeņu masas vai sulas, 1 L putukrējuma, 150 gr cukura, 100 g pūdercukura, 4 olu dzeltenumi,30 g želantīna.

Cukura ar daļu...Skatīt recepti

Burkānu torte 4.00

Izvārītus burkānus, notīra, sarīvē vai samaļ. Margarīnu ar cukuru samaisa, pievieno olas, pierīvē citrona miziņu, piespiež sulu. Šai masai pievieno burkānus, miltus un cepamo pulveri. Masu pilda ietaukotā veidnē, cep. Pēc tam atdzesē un pārkaisa...Skatīt recepti

Rupjmaizes torte 4.20

Rot.: sīrupa varīti augļi.

Atdala olu baltumus no dzeltenuma. Sviestu saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno cieti, samaltas garšvielas, iemaisa rīvmaizi un iecilā atsevisķi saputotus olu baltumus. Sagatavoto mīklu liek ietaukotā veidnē un cep. Atdesētu...Skatīt recepti

Šokolādes torte 4.04

Rot.: 1 gl. putukrējuma, 1 tēj.k. kafijas, 0,5 tēj.k. kakao, 2 tēj.k. pūdercukura, 100g šokolādes.

Margarīnu puto, pievienojot cukuru, olu dzeltenumus, sakapātus riekstus, rīvetu šokolādi, cepamo pulveri un miltus. Pēc tam iecilā stingrās putās saputotus...Skatīt recepti

Dāņu ruma cepumi 4.00

Olas saputo ar cukuru un kuļot pamazām pieber miltus. Iejauc mīklu un uzmanīgi piepilda iepriekš ar sviestu ieziestu veidni, liek vidēji karstā cepeškrāsnī un cep, līdz virspusē veidojas brūgana garoziņa. Pēc tam cepumu atdzesē un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Olu kūkas , bute , limonāde , ziemai , veltnīši ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Puraviem noņem ārējās, netīrās lapas, nogriež sakni, zaļo lapas daļu. Stublājus sagriež apmēram 3-4 cm garos, gabaliņos, liek katlā, pielej
Tējas lapiņas aplej ar verdošu ūdeni, ļaujot 5 min. ievilkties segtā traukā. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru un tad līdz
Mazsālītos gurķus gatavo ātrai izlietošanai. Gurķus skābē nelielos traukos, parasti izvēlas māla podus vai stikla burkas. Nomazgātus gurķus ar koka
Žāvētas gaļas gabalu vāra, vārīšanas beigu posmā pievieno notīrītas saknes, garšvielas. Gatavo gaļu izņem. Kad saknes mīkstas, pieliek zirnīšus, uzvara,
Gaļu noņem no kaula, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos taukos vai sviestā
Veltnīšiem var izmantot dažādas gaļas - liellopu, cūkas, teļa. Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļiem šķēlēs, tās viegli
Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, baltmaizi sagriež četrstūrainos gabaliņos, gaļai liek virsū baltmaizi, 1 ēdamkaroti skābu kāpostu,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO