Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zivju buljoni Nākošā »

Dzidrais zivju buljons

Sastāvdaļas: 400 g ūdens, 150 g asaru, 5 g sīpolu, 4 g pētersīļu, 5 g ikru, garšvielas.

Gatavošana:

Notīrītos asarus parlej ar aukstu ūdeni, uzvara un noputo. Tad pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus un lēni vāra 45-60 minūtes. Ikrus saberž, pielej nedaudz ūdens, samaisa un ļauj vēsumā stāvēt 30 minūtes. Tad pievieno izkāstam buljonam un vāra 20-25 minūtes, nostādina un izkāš. Dzidro buljonu lej tasītēs un pasniedz ar pirādziņiem.

Pievienots: 2010-07-25
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.05/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Olu kūkas , marinēti gurki , Aknas , cepts , kāpostiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Fileju samaļ un pievieno krējumu, olu, sāli, pienā izmērcētu baltmaizi, atsevišķi apceptu smalki grieztu sīpolu, piparus. No masas veidotās
Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Notīrītu zandartu veselu vai sadalītu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes( pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas
Izmērcētas pupiņas vāra kopā ar speķa ādām un garšsaknēm. Kad pupiņas pusmīkstas, pievieno sagrieztus kartupeļus. Speķi sīki sagriež, sīpolus sasmalcina,
Katlā ar speciāliievietotu dubultu dibenu sietu līdz sietam ielej verdošu ūdeni, ieliek vienāda lieluma veselus vai sagrieztus, ar smalku sāli
Izaugušus dzeltenos ķirbjus nomazgā, nomizo, izņem sēklas un mīkstās daļas, sagriež ar dārzeņu robaino nazi vienādos 2—3 cm3 lielos gabalos. Katlā
Tomātu sulu salej katliņa un leni vāra. Visas dotās garšvielas iesien marles maisiņā (sīki sagrieztus ķiplokus, sarīvētu muskatriekstu).

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO