Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Putnu gaļas buljoni Nākošā »

Dzidrais vistas buljons

Sastāvdaļas: 400 g ūdens, 200 g vistas gaļas, 10 g burkānu, 5 g sīpolu, 3 g pētersīļu, 2 g selerijas, sāls.

Gatavošana:

Vistu sadala uz pusēm, liek katlā, parlej ar aukstu ūdeni, uzvāra noputo un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas. Tad pievieno plānās šķēlēs sagrieztas un uz sausas pannas apbrūninātas garšsaknes, sāli, vāra, līdz gaļa mīksta. Buljonu izkāš, lej tasītēs un pasniedz ar pīrādziņiem, apceptām maizītēm.

Pievienots: 2010-07-25
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.31/29
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ķirbju , bumbieri , skābēšana , kompots , selerij ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Kartupeļu, seleriju, olu dzeltenumu masā iemaisa sviestā caurspīdīgi saceptus sīpolus, sāli un smalku baltu rīvmaizi. No masas veido plācenīšus, apviļā
Jēlu vistu krūšgaļu divreiz izlaiž caur maltuvi, piejauc sviestu, un šo biezeni sagrūž piestiņā. Pieliek olas, sāli, ūdenī atmiekšķētus un
Sīki sagrieztam šķiņķim pievieno piparus, sakultu olu un samaisa. Baltmaizes šķēlītes apziež ar sviestu, uzliek šķiņķa masu un cep cepeškrāsnī
Griķu miltiem pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma, kas uzsildīts līdz 30C, un samaisa pašķidru mīklu. Tad pievieno atšķaidītu raugu
Biezpienu izberž caur sietiņu vai samaļ gaļas mašīnā. Olas dzeltenumuar cukuru un garšvielām saputo, tad pievieno izšķīdinātu želatīnu, sasmalcinātus riekstus,
Bietes novāra, tāpat kā pie galda biešu skābēšanas. Tad nomizo un sagriež ar dārzeņu robaino nazi vienādos gabaliņos (trīsstūros, rombos,
Burkānus notīra, sarīvē rupjās skaidās, sīpolus sasmalcina un katliņā sakarsētās taukvielas sacep. Pielej karstu buljonu, pievieno nomazgātus putraimus, sāli un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO