Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Buljoni :: Putnu gaļas buljoni

Putnu gaļas buljoni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Dzidrais vistas buljons 4.31

Vistu sadala uz pusēm, liek katlā, parlej ar aukstu ūdeni, uzvāra noputo un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas. Tad pievieno plānās šķēlēs sagrieztas un uz sausas pannas apbrūninātas garšsaknes, sāli, vāra, līdz...Skatīt recepti

Dzidrais buljons ar rīsiem un frikadelēm 4.07

No vistas kauliem vāra buljonu, izkāš. Buljonā liek ar roboto sakņu nazīti kubiņos sagrieztus burkānus un vāra, līdz tie mīksti. Vistas gaļas mīkstumu samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā ar saldā krējumā mērcētu baltmaizi, pieliek...Skatīt recepti

Vistas gaļas buljons ar burkānu maizītēm 4.19

Labi nomazgātu vistu sadala, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nopūto. Buljonu vāra uz mazas liesmas. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno sagatavotās garšsaknes, sāli un vāra līdz gatavībai. Buljonu izkāš. Pasniedz tasītēs, pārkaisa ar...Skatīt recepti

Vistas buljons 4.15

Vistām krūts gaļu izgriež laukā frikadelēm un nocērt galvu, kājas un spārnus, tad visu uzliek kopā ar zupas gaļu 6 l auksta ūdens, piemet 2 karotes sāls, nosmeļ putas, apsedz katlu ar vāku un ļauj...Skatīt recepti

Cāļa buljons ar klimpām 4.19

Sagriež cāli pamazos gabalos un uzliek vārīties ar 4 I auksta ūdens. Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, pētersīļsakni un karoti sviesta, izvāra gaļu pusmīkstu pieliek 5 iegareni sagrieztus burkānus un vāra tālāk, pie kam...Skatīt recepti

Cāļa buljons ar dārza zirņiem un burkāniem 4.28

Cāli sadala glītos gabaliņos un uzliek vārīties ar 4 l auksta ūdens. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sāli, pētersīļsakni, karoti sviesta un izvāra gaļu gandrīz mīkstu. Tad nokāstā buljonā ieber svaigu dārza zirņu un smalki...Skatīt recepti

Pīles buljons 4.31

Pīli notīra, nomazgā, sagriež 10 daļās, uzliek uz uguns ar 2,5 l auksta ūdens un karoti sāls, kad putas nosmeltas, pieliek sagrieztas saknes, grūdeņus un vāra 2 st. uz lēnas uguns. Tiklīdz saknes mīkstas,...Skatīt recepti

Pīles ķidiņu buljons 4.11

Notīrītas, gabalos sacirstas ķidiņas uzliek ar smaržīgiem pipariem, sīpoliem un zaļumiem 1,2 l ūdens un ar vāku apsegtā katlā izvāra mīkstas. Kartupeļus novāra un izvāra buljonā mīkstus. Miltus uzcep ar sviestu, tad pievieno caur sietiņu...Skatīt recepti

Zoss ķidiņu buljons latviskā gaumē 4.11

Ķidiņas nomazgā aukstā ūdenī, vairākas reizes nomainot ūdeni, iekšas sagriež mazos gabaliņos, kuņģus un aknas uz pusēm, tad izņemot aknas, kas tikai 1/4 st. jāvāra, uzliek ķidiņas ar 3,5 l ūdens un karoti sāls uz...Skatīt recepti

Zoss ragū buljons 4.27

Kaulus sacērt mazos gabalos un uzliek aukstā ūdenī ar burkāniem, nomizotiem sīpoliem un pipariem un 2 st. vāra uz mazas uguns tad buljonu nokāš caur sietiņu un savāra miltu un skāba krējuma kulteni. Beidzot pieliek...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
jēra , uzpūtenis , salāti , brūnā , putraimi ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Labi saputo sviestu ar olām un cukura, pievieno baltvīnu un miltus , lai mīklu var izrullēt . Kad
Sviestu sakuļ krējumā, klāt pamazītiņām piejauc jēlu olu dzeltenumu un pa pilienam galda eļļu, un visu laiku vēl stipri kuļot,
Notīrītus kartupeļus sagriež glītos gabaliņos, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno nedaudz sāls un vāra. Puravus rūpīgi nomazgā, sagriež ripiņās, sviestā
Pārauguši patisoni skābēšanai neder. Vislabākie augļi 4-6 cm diametra, kad sēkliņas ir tikko aizmetušās un paši augļi saldi,
Olu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Ar trauku liek karstā ūdenī un karsē (70-80°), līdz
Sasmalcinātus burkānus sviestā apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek sāli, cukuru un sautē, līdz burkāni mīksti. Tad izberž caur sietiņu un
Saknes smalki sakapā un izvāra mīkstas ar tik daudz ūdens, lai buljonā. Apmēram pusglāzē auksta buljona iekuļ miltus, pielej tas

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO