Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Buljoni :: Piena buljoni

Piena buljoni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Salda piena buljons 4.20

1/4 l piena uzliek aizvākotā traukā 1/4 st. vilkties ar garšvielām pavarda malā. Tad to uzvāra ar sāli un cukuru, pielej 1/4 l aukstā pienā iemaisītus kartupeļmiltus, buljonu vēl uzvāra un nolej caur sietiņu buljona...Skatīt recepti

Piena buljons ar auzu putraimiem 4.12

Ūdenī mīkstus novārītus putraimus izberž caur sietiņu un pieliek verdošā pienā, ko pēc tam vēl reizi uzvāra ar sviestu un sāli. Galdā pasniedz gluži karstu.

...Skatīt recepti

Piena buljons ar zaļiem zirņiem un burkāniem 4.11

Maz sālītā ūdenī novāra gandrīz mīkstus izlobītus zāļos zirņus un sagrieztus burkānus, un pēc tam nolej ūdeni. Uzvāra 2,4 l. piena ar sviestu un sāli, pieliek novārītos zirņus un burkānus un vāra, kamēr mīksti, pēc...Skatīt recepti

Piena buljons ar makaroniem 4.21

Pienu uzvāra ar sviestu un sāli, tad pieber makaronus, un vāra vēl 5 min., Galdā pasniedz karstu ar kanēli un cukuru.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
olu , sviesta , biešu , kūka , vīna ,
Šodien vārda dienas svin:
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra



Noderēs
Liellopa kaulu buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus, kāļus un vāra pusmīkstus. Tad pievieno sadalītus ziedu kāpostus, sviestā apceptus sīpolus
Diplomātu mērce ir laba hollandiešu mērce, kurai klāt piejauc karoti smalki sagrieztu šampinjonu un 2 karotes tomātu biezeņa.
Rīsus izvāra buljonā mīkstus. Atdzesētam buljonam pieliek putās sakultu sviestu, olu dzeltenumus, sāli, piparus, divreiz iz-maltu gaļu, un beidzot —
Biezenim piemērotas miltaino kartupeļu šķirnes. Kartupeļus notīra, izvāra, nokāš, saspaida, sastrādā ar mikseri vai izspiež caur spiedi, sietu. Katliņā uzvāra
Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
1) Katlā saliekam ķiršus ar lapām un pārlejam ar ūdeni. 2) Liekam uz uguns un pievienojam cukuru un maisot gaidām līdz
Medu uzvāra ūdenī un ieraudzē vaļējā traukā ar alus raugu, ļaujot 2 dienas stāvēt. Tad piejauc citronsulu un dzērienu iepilda

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO