Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Gaļas buljoni Nākošā »

Teļa smadzeņu buljons

Sastāvdaļas: 1 teļa smadzenes, 60 g miltu 60—70 g sviesta, sāls, pipari, 1 1/2 1 gaļas viruma, 2 olu dzeltenumu, kapāti viruma zaļumi.

Gatavošana:

Teļa smadzenes labi nomērcē un nobrucina (ļauj ātri karstā ūdenī tām uzvirt un pēc tam ar putu nosmeļamo karoti uz brīdi ieliek aukstā ūdenī), tad sakapā un uzsutina ar sviestu un miltiem. Kad smadzenes gatavas, uzlej virsū gaļas buljonu, pieliek garšas pēc piparus un sāli. Beigās virumu satumina ar olu un sajauc ar zaļumiem.

Pievienots: 2011-03-02
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: dille
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/23
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
selerij , Gaļas sacepums , baltmaize , gurķi , angļu ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Ceptas reņģes stikla traukā aplej ar marinādi, ko pagatavo uz pusēm etiķi ar ūdeni līdz ar pipaŗgraudiem un sīpoliem,
Notīra un pāršķeļ pušu lielāku teļa galvu (vai divas mazākas galvas), smadzenes un mēli izņem laukā, uzliek vārīties ar karstu
Ar sviestu, miltiem un dārzeņiem vai zivs novārījumu pagatavo pamat mērci, kad tā labi ievārīta, nogaršina ar garšvielām un tumē
Marinēti ķirbji
Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos. Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties. Kad sīrups sāk
Sviestu, sīpolus un miltus gaiši uzbrūnina, klāt pielej gaļas buljonu, vīnu un citronsulu. Kad mērce pietiekoši ievārīta, to nogar šina
Ar kartupeļiem, krējumu un sviestu gatavo ne visai biezu biezeni. Speķi un sīpolu sagriež kantainos gabaliņos, speķi apcep, koši iebrūnu
Mellenes uzliek ar 1 3/4 l ūdens, un vāra 20 min., izberž caur sietiņu, pieliek klāt kanēli un cukuru un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO