Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Gaļas buljoni Nākošā »

Liellopa gaļas buljons

Sastāvdaļas: 1/2 l ūdens, 100 g liellopa gaļas, 5 g sīpolu, 5 g burkānu, 4 g pētersīļu, seleriju un sāls.

Gatavošana:

Gaļu ar kauliem noskalo, sadala mazākos gabalos, pārlej ar aukstu vai karstu ūdeni. Ja gaļai pērlej aukstu ūdeni, tad iegūst garšīgu, aromātisku buljonu, bet gaļa ir šķiedraina, sausa. Bet, ja gaļu liek karstā ūdenī, tad buljons mazāk aromātisks, gaļa sulīgāka, garšīgāka. Katlu nosedz ar vāku, uzvāra, noputo, pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus, selerijas un turpina vārīšanu uz mazas liesmas, līdz gaļa mīksta un labi atdalās no kauliem. Var vārīt ūdenī tikai kaulus aptuveni 2 līdz 3 stundas. Tad pievieno gaļas mīkstumu lielākā gabalā un vāra, līdz gaļa ir mīksta. Gaļu no buljona izņem, atdala no kauliem, buljonu izkāš un izlieto zupu gatavošanai. Gaļu pasniedz ar zupu vai izlieto citu ēdienu pagatavošanai.

Pievienots: 2010-07-18
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.16/31
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
puķkāpostu , ziemai , ar speķi , putraimi , skābu kāpostu ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Pusē verdoša piena izšķīdina gabalos salauztu šokolādi, tad pielej pārējo pienu, kam, vēl verdot, pievieno ar cukuru kultus olu dzeltenumus.
Stirnas cisku marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo, novelk plēves, iespeķo, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī
Gaļu nomazgā, iemērc pienā, patur 2 dienas, iespeķo, apkaisa ar sāli, bieži aplaistot cep krāsnī, pieber kadiķu ogas. Gatavam izņem
Fileju samaļ gaļas mašīnā, samaisa ar sarīvētajiem kartupeļiem un sasmalcinātiem, taukvielās saceptiem sīpoliem, sāli un skābo krējumu, masu labi sastrādā,
Cieti novārītus olu dzeltenumus samīca ar galda eļļu, etiķi, sāli, sinepēm un cukuru, sajauc ar aukstu, attaukotu, buljonu un izberž
Sviestu nedaudz sabrūnina, pievieno rīvmaizi, sāli, citrona sulu pēc garšas. Pasniedz pie vārītiem ēdieniem.
Asarus nozvīno, nogriež spuras un iztīra iekšas, labi nomazgā, priekš cepšanas apsala. Iemērc sakultā olā, miltos, cep karstā sviestā vai

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO