Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Gaļas buljoni Nākošā »

Jēra gaļas buljons ar dārzeņiem

Sastāvdaļas: 1 kg jēra gaļas, 2 kāļi, 2—3 burkāni, 1 pētersīlis, 500 g pupiņpākšķu, 2 galv. virziņkāpo-stu, 75 g sviesta, 1 karote miltu, 1 karote skāba krējuma, sāls.

Gatavošana:

Virumam ņem cepešam nevērtīgus priekšgabala atgriezumus, kājas vai kakla gabalu. Gaļu uzliek uz uguns ar 4—5 1 auksta ūdens un sāls, kad putas nosmeltas, pieliek pēc patikas sagrieztus viruma zaļumus (saknes), jaunas, pušu pārlauztas pupiņpākstes (kam novelk stīdziņu), virziņkāpostus un sviestu, un virumu 2—2 1/2 st. vāra uz mazas uguns. Lai dārzeņi gluži nesavārītos, gatavos pa laikam jāizņem un jānoliek siltā vietā. Uz beigām sakuļ miltus ar skābu krējumu un uzvāra ar virumu.

Pievienots: 2011-03-02
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: dille
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/27
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vīna , omlete , senu salati , kartupeļu sacepums , zutis ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Ābolu un banānu  biezenis.
Ābolus nomazgā, nomizo un sarīvē. Liek vārīt uz lēnas uguns (apmēram 20 min.) maisa, lai nepiedeg. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus
Vienāda lieluma kartupeļus nomizo un iegriež. Kartupeļiem uzkaisa sāli, piparus un rīvētu sieru tā, lai tas iebirtu starp šķēlītēm. Kartupeļus
Cukuru ar ūdeni un berztu apelsīna mizu savāra sīrupā, sajauc ar apelsīnu sulu un citronsulu un beigās vēl pievieno baltu
Vārītu liellopa gaļu samaļ, pievieno sīki sagrieztu speķi, kas apcepts kopā ar sīpoliem, sāli, nedaudz buljona un samaisa. Pienam pievieno
Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platuma gabalos sagrieztu līdaku apkaisa ar sāli, ļaujot tai kādu stundu stāvēt. Tad zivs gabalus vienu
Gaļai nocērt mugurkaulu, ribas atstāj klāt, sagriež glītās šķēlēs 2 pirkstu platumā, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē,
Baltvīnu un ūdeni uzvāra ar cukuru, divu citronu sulu un mizu, piejauc karstā ūdenī izšķīdinātu želatīnu. Salej ar aukstu ūdeni

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO