Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Buljoni :: Gaļas buljoni

Gaļas buljoni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Liellopa kaulu buljons 4.15

Kaulus noskalo un sacērt - stobra kaulu locītavu galviņu vairākās daļās, mugurkaulu un plakanos kaulus šķērsām 5-6 cm lielos gabalos. Sasmalcinātos kaulus liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzliek vāku un karsē. Kad šķidrums sāk vārīties,...Skatīt recepti

Liellopa gaļas buljons 4.16

Gaļu ar kauliem noskalo, sadala mazākos gabalos, pārlej ar aukstu vai karstu ūdeni. Ja gaļai pērlej aukstu ūdeni, tad iegūst garšīgu, aromātisku buljonu, bet gaļa ir šķiedraina, sausa. Bet, ja gaļu liek karstā ūdenī, tad...Skatīt recepti

Dzidrais liellopa buljons 4.07

Sasmalcinātus liellopa kaulus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 2 līdz 3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus. Līdz ar buljona vārīšanu sagatavo dzidrinātāju. Gaļu samaļ gaļas mašīnā, pielej ūdeni, samaisa un atstāj vēsumā...Skatīt recepti

Cūkgaļas buljons kurzemnieku gaumē 4.27

Gaļu sagriež gabalos, nomazgā un uzliek vārīties sālsūdenī. Smaržīgos piparus liek klāt vārīties knupītī. Dārzeņus notīra un glīti sagriež. Kad gaļai āda jau jūtami mīksta, smaržīgos piparus izņem laukā un virumā ieliek un izvāra gatavus...Skatīt recepti

Jēra gaļas buljons ar dārzeņiem 4.00

Virumam ņem cepešam nevērtīgus priekšgabala atgriezumus, kājas vai kakla gabalu. Gaļu uzliek uz uguns ar 4—5 1 auksta ūdens un sāls, kad putas nosmeltas, pieliek pēc patikas sagrieztus viruma zaļumus (saknes), jaunas, pušu pārlauztas...Skatīt recepti

Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm 4.22

Buljonam kaulus sacērt sīkākos gabalos, noskalo, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lēni uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sāli un turpina lēni vārīt apmēram 2 - 3 stundas. Ja vārīšanas laikā šķidrums stipri iztvaikojis, to pakāpeniski...Skatīt recepti

Ķēniņienes buljons ar piedevām 4.13

Teļa gaļu vai pusi vistas un smadzeņu kaulus ar viruma zaļumiem un sāli savāra spēcīgā buljonā; tad gatavam buljonam piejauc sviestā uzbrūninātus miltus un ļauj vēl 1 st. vārīties, nosmeļot putas. Mandeles uzsilda ar krējumu,...Skatīt recepti

Spēcīgs liellopa gaļas buljons 4.19

Gaļas gabalam (ieteicama garā riba) izņem un smalki sacērt visus kaulus un līdz ar atkritumiem nomazgā aukstā ūdenī, tad uzliek ar aukstu ūdeni un zaļumiem vārīties. Kad buljons jau vārās, ieliek sagatavotu gaļu un piemet...Skatīt recepti

Teļa plaušu buljons 4.26

Plaušas un sirdi nomazgā vairākos ūdeņos, un kad asinsvadi noņemti, sagriež gaļu palielos gabalos, uzliek ar verdošu ūdeni, vienu reizi uzvāra, tad vēl noskalo gaļu aukstā ūdenī, un beidzot uzliek ar 4 1 auksta ūdens...Skatīt recepti

Smalks medījuma buljons 4.23

Pāri palikušas zaķa, stirnas, mežputnu vai cita medījuma cepeša atliekas sakapā smalkas, izberž caur sietiņu, samaisa ar madeiru un taukotu medījuma cepeša mērci, un tad kuļot pielej klāt gatavu brūnu pamatbuljonu, kurā var ielikt labāko...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
piena mērce , Šokol , kafija , Selerijas , ar burkāniem ,
Šodien vārda dienas svin:
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra



Noderēs
Notīrītām un nomazgātām forelēm izver stipru diegu cauri astei virspus spurām, tad caur abām acīm, un diegu cieši aizsien, lai
2 sālītas siļķes, 1,5 kg kartupeļu, 3 olas, 2 glāzes piena, pipari, karote kapātu pētersīļu, tējkarote sviesta. Nomērcētas, iztīrītas un izasakotas
Sagatavo kartupeļu biezeni. Biezeni iespiež ar sviestu vai eļļu ietaukotās paplatās tasītēs vai pialās., vidū ar mazāka diametra stampiņu, glāzes
Olu dzeltenumu kuļ ar cukuru, sajauc ar berztu citrona mizu un citrona sulu, beigās piejauc putās sakultu olbaltumu. Pūteli cep iesviestotā
Sālīts lasis ātrai lietošanai
Lasi sālīšanai notīra (noņem ādu, izgriež asakas, atdala galvu un asti) iegūto laša fileju sagriež apmēram 10cm, tad trauciņā pagatavo
Laša vai līdakas ikriem pārkaisa sāli un atstāj vienu stundu. Tad pārlej verdošu ūdeni, lai ikri brīvi peldētu ūdenī, un
Svaigus lāčpurnus sutina ar kantainos gaba liņos sagrieztu speķi un šalotēm, tumē ar speķa mērci un uzpilda uz olu plates.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO