Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Gaļas buljoni Nākošā »

Dzidrais buljons ar dārzeņiem

Sastāvdaļas: 500 g ūdens, 150 g liellopa gaļas, 10 g burkānu, 3 g pētersīļu, 5 g sīpolu, 2 g selerijas, 150 g ziedu kāposti, 50 g burkānu, 25 g zaļo zirnīšu, garšvielas, zaļumi.

Gatavošana:

Liellopa gaļu ar kauliem sadala gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra uz mazas liesmas 2-3 stundas, pa reizei nosmeļot taukus. Garšsaknes sagriez plānās šķēlītēs un uz sausas pannas apbrūnina, pievieno buljonam un turpina vārīšanu 1 - 1,5 stundas. Piparus, lauru lapas un sāli buljonam pieliek 10 - 15 minūtes pirms varīšanas beigām. Notīrītus daļiņās sagrieztus burkānus, sadalītus ziedkāpostus, izlobītus zirņus vara atsevišķi ūdenī, kam pievienota sāls. Buljonu izkāš, pievieno vārītus dārzeņus, uzkarsē un pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.

Pievienots: 2010-07-25
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.24/34
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
siers , siļķes , pastētes , Zivju buljons , zaķis ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Kartupeļus un ābolus nomizo un sagriež šķēlēs. Foliju sagriež piemērota lieluma taisnstūros. Uzliek kartupeļu un ābolu kaudzītes folijas taisnstūra vidū,
Burkānus sarīvē skaidiņās un pārlej ar nedaudz saldinātu jāņogu vai upeņu sulu. Kad sula ievilkusies, burkānus samaisa ar kāpostiem, liek
Konservēšanai lieto tikai svaigas, baltas un cietas galviņas. Kāpostus notīra no liekām lapām, sadala atsevišķās rozetēs un blanšē 5 lidz10
Mazus vienādus lieluma kartupeļus ar visu mizu novāra, tad notīra. Pannā sacep kubiņos sagrieztu speķi vai izkausē taukvielas, ieliek rīvmaizē
Šašliks upeņu marinādē
Gaļu sagriež sev tīkamos gabalos, sagriež šķēlēs sīpolus. Kad gaļa ar sīpoliem ir sajaukta, tad pievieno upenes (upenes maisot samīcīt).
Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, smalki maltus piparus, rīvētu sīpolu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, ar karoti i sastrādā, izmaļ vēl
Marinēšanai var lietot tādas sēnes, kuras nav pāraugušas un ir cietas, jaunas un nekādā gadījumā nav tārpainas vai bojātas. Labākās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO