Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Buljoni :: Gaļas buljoni

Gaļas buljoni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Liellopa kaulu buljons 4.15

Kaulus noskalo un sacērt - stobra kaulu locītavu galviņu vairākās daļās, mugurkaulu un plakanos kaulus šķērsām 5-6 cm lielos gabalos. Sasmalcinātos kaulus liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzliek vāku un karsē. Kad šķidrums sāk vārīties,...Skatīt recepti

Liellopa gaļas buljons 4.16

Gaļu ar kauliem noskalo, sadala mazākos gabalos, pārlej ar aukstu vai karstu ūdeni. Ja gaļai pērlej aukstu ūdeni, tad iegūst garšīgu, aromātisku buljonu, bet gaļa ir šķiedraina, sausa. Bet, ja gaļu liek karstā ūdenī, tad...Skatīt recepti

Dzidrais liellopa buljons 4.07

Sasmalcinātus liellopa kaulus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 2 līdz 3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus. Līdz ar buljona vārīšanu sagatavo dzidrinātāju. Gaļu samaļ gaļas mašīnā, pielej ūdeni, samaisa un atstāj vēsumā...Skatīt recepti

Dzidrais buljons ar dārzeņiem 4.24

Liellopa gaļu ar kauliem sadala gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra uz mazas liesmas 2-3 stundas, pa reizei nosmeļot taukus. Garšsaknes sagriez plānās šķēlītēs un uz sausas pannas apbrūnina, pievieno buljonam un...Skatīt recepti

Dzidrais buljons ar makaroniem 4.22

Dzidrajam liellopa gaļas buljonampievieno atsevišķi varītus makaronus, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus. Tāpat gatavo dzidro buljonu ar nūdelēm, klimpām, sagrieztām plānajām pankūkām.

...Skatīt recepti

Dzidrais buljons ar pelmeņiem 4.22

Pirms pasniegšanas dzidrajam liellopa gaļas buljonam atsevišķi sālsūdenī vārītus pelmeņus, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.

...Skatīt recepti

Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm 4.22

Buljonam kaulus sacērt sīkākos gabalos, noskalo, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lēni uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sāli un turpina lēni vārīt apmēram 2 - 3 stundas. Ja vārīšanas laikā šķidrums stipri iztvaikojis, to pakāpeniski...Skatīt recepti

Gaļas ekstrakts 4.24

Lielā katla dibenā saliek gabaliņos sagrieztu vērša gaļu bez taukiem, palielos gabalos sadalītu teļa priekšgabalu, šķēlēs sagriezta jēlu šķiņķi, ar visiem kauliem palielos gabalos sadalītu vistu, šķēlēs sagrieztu žāvētu speķi, un pa lāsei verdoša ūdens...Skatīt recepti

Ātri pagatavojams gaļas buljons (virums) 4.15

Gaļu uzliek ar aukstu ūdeni, lēnām uzvāra ar piedevām, un buljonu noliek pie malas kādu stundu vilkties, tad nokāš, nogaršo un tūliņ arī pasniedz galdā.

...Skatīt recepti

Buljons 4.28

Gaļu sacērt un nomazgā, uzliek ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls un ātri uzvāra, nosmeļ putas, tūliņ liek uz mazākas uguns, pieliek klāt pirksta platumā gabalos sagrieztu un uz plīts melnu uzceptu pusi...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bute , kartupelu biezeni , gurķu salāti , gaļas salāti , sacepums ar ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Kāļus nomazgā, nomizo, noskalo un šagriež šķēlēs, sasmalcina strēmelēs. Katliņā sabrūnina cukuru ar sviestu, ieliek iepriekš sagatavotos kāļus, apcep, pievieno
Burkānus sarīvē skaidiņās un pārlej ar nedaudz saldinātu jāņogu vai upeņu sulu. Kad sula ievilkusies, burkānus samaisa ar kāpostiem, liek
Baltmaizi sagriež pirksta biezuma šķēlēs un vidū ar portvīna glāzi izdur caurumu, šķēles un izgriezumus no vienas puses apcep sviestā
Teļa pienu 5 min. vāra mazsālītā ūdenī, divreiz samaļ ar vārītiem šampinjoniem, jēlām vistu aknām un šķiņķi. Pieliek olas, izkausētu
Konservēšanā lieto tikai sulīgos rabarberu kātus, bet lapas konservēšanai nelieto vispār. Rabarberus konservēšanai, kā ari svaigā veidā lieto līdz vasaras
Iztīrītas un 1 st. ūdenī mērcētas siļķes izņem no ūdens, apkaisa ar sāli, mazliet ar pipariem un devīgi aprasina ar
Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež gabaliņos. Katliņā izkausē taukus vai sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlej nedaudz ūdens, pieliek sāli,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO