Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu buljoni Nākošā »

Zaļo zirņu buljons

Sastāvdaļas: 125 g izlobītu zaļu zirņu, 1,5 l gaļas buljona, 20 g miltu, 20 g sviesta, 1/8 l salda krējuma, 1 olas dzeltenumu, 1 karote sasmalcinātu pētersīļu, l/2 g cukura, baltos piparus un sāls, 20 g baltmaizes, 15 g sviesta.

Gatavošana:

Zaļus izlobītus zirņus nomazgā un izvāra gaļas buljonā mīkstus. Tad katliņā ar sviestu apcep miltus, piejauc klāt savārītos zirņus, vēlreiz uzvāra un izberž visu caur sietiņu. Buljonu vēl karstu sakuļ ar krējumā iekultu olas dzeltenumu, pētersīļiem, cukuru, pipariem un sāli, un tūliņ padod galdā. Klāt dod sviestā uzceptus baltmaizes gabaliņus.

Pievienots: 2011-03-04
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: sīpoliņš
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.11/27
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ābolu , stirna , Plūm , kartupeļiem , cepumi ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Nomērcētu silķi iztīra, atdala no asakām un ādas, samaļ vai smalki sakapā. Sīpolu sasmalcina, sviestā sacep. Siļķi samaisa ar sīpoliem,
Eļļā labi samaisa kapātu sīpolu ar sāli, un tad piejauc krējumu un kapātus zaļumus un citrona sulu.
Kukurūzu vālītēm notīra lapas, liek verdošā, viegli sālītā ūdenī un vāra lai graudiņi mīksti. Vālītes uz sieta notecina, sakārto traukā,
Rabarberus sagriež gabalos un ar cukuru, savāra mālkstus, izberž caur sietiņu, sajauc ar berztu citrona mizu, pusi citrona sulas izšķīdi­nātu
Sīrupu kopā ar taukvielu uzkarsē, pievieno cukuru, smalki saberztas garšvielas un pusi no paredzētajiem miltiem. Mīklu labi sastrādā, atdzisušai pievieno
Puravi pieder pie liliju dzimtas augiem tāpat kā sīpoli. Tie ir līdzīgi sīpoliem, tikai ar maigāku garšu, jo satur vairāk
Vistu notīra, nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā brūnas, vāra katliņā, pielejot nedaudz ūdens, mīkstas. Mērci maisot

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO