Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Buljonu piedevas Nākošā »

Lašu pīrādziņi

Sastāvdaļas: 200 g sālīta laša, 100 g rīsu, 2 1/2-3 karotes sviesta, sāls, 5—6 olas (2 sīpoli), pipari, 200 g gatavas sviesta (irdenas, vai rauga) mīklas, sakulta ola.

Gatavošana:

Lasi vakarā, pirms to grib lietot, iemērc aukstā ūdenī. Rīsus savāra mīkstus ar sviestu un sāli. Tad lasi un cieti novārītas olas sagriež mazos gabaliņos, ja grib klāt vēl pieliek sagrieztus, novārītus sīpolus, un piparus. Gatavu sviesta mīklu izrullē labi plānu, apliek pa tējkarotes tiesai ar pildījumu, saloka, saspiež ciet, ar kūku ritenīti izveido mazus garenus pīrādziņus, aptriepj ar sakultu olu, uzliek uz neapziestas plātes un 15 min. cep krāsnī, un dod galdā pie buljona.

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Augstas
Kaloriju līmenis
Augsts
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2011-03-10
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: ābolītis
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.16/25
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pupinu , dārzeņu , pastētes , gaļas kotletes , angļu ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Sasmalcinātus sīpolus un pētersīļus apcep uz pannas sakarsētā sviestā vai margarīnā, pieber kviešus miltus un maisot karsē, līdz iedzelteni. Pēc
Teļa gurna mīkstumu sagriež glītās šķēlēs , izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos, taukos abas puses
Miltus ūdenspeldē labi iemaisa, buljonā, un pastāvīgi maisot, savāra mērcē. Klāt pieliek sāli un piparus. Tad pamazām mērcē iekuļ pēc
Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos taukos abas
Sagatavotu līldakas gaļu divreiz samaļ, pusi izberž caur sietiņu ar sviestu un piejauc biezenim, ko dabū aukstā ūdenī izmērcētu un
Plovs tatāru gaumē
Rīsus mazgā un atstāj ūdenī nedaudz pamirkt, mizo un griež sīpolus gredzenos, nomazgā un nomizo burkānus un griež strēmelēs. Sagriež
Rīsus noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad ūdeni nolej, rīsus uz sietiņa un notecina un atdzesē. Krējumu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO