Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Buljonu piedevas Nākošā »

Grauzdēti maizes gabaliņi

Sastāvdaļas: Galda maize, 2,5—3 karotes sviesta.

Gatavošana:

Galda maizi sagriež šķēlēs un tad pēc patikas palielos kantainos gabalos, kurus liek uz pannas izkausētā sviestā, un grozot apcep uz mazas uguns no visām pusēm iebrūnus.

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Mazs
Pievienots: 2011-03-10
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: ābolītis
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.11/27
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Griķu biezputra , cepetis , makaronu , kāļi , Dārzeņu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Sagatavotās butes apviļā miltos sakuļ olā, ar sāli un ūdeni, beidzot berztā baltmaizē un 5 - 8 min. cep sviestā
Kafiju pagatavo uz 1 l udens pievienojot 30-40 g kafijas un šķipsniņu sāls.
Cietām salātgalviņām nolauž ārējās lapas, un salātus labi nomazgā, 10 minūšu laikā novāra sālsūdenī, atdzesē un nosusina. Galviņu vidū lapās
Kādu stundu ūdenī mērcētus sadauzītus teļa kaulus, teļa pakaļ stilba gaļu un vistas ķidiņas vāra ar 6 l auksta ūdens.
No zvīņām attīrītam, notīrītam zandartam ieberž ādā un iekšu dobumā sāli un iespeķo žāvētu speķi, tad zivi, tāpat nesagrieztu, 30
Nomizo miltainus kartupeļus un novāra maz sālītā ūdenī mīkstus. Sausus novārītus kartupeļus sastampā, izberž caur sietiņu vai saspiež kartupeļu spiedē
Sulu kopā ar garšvielām liek vāra, kad uzvārīts garšvielas izņem, pievieno cukuru, vīnu un ar ūdeni atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO