Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Buljoni :: Buljonu piedevas

Buljonu piedevas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Aknu klimpas 4.26

Samaltām aknām pieliek kausētu sviestu, olas, izmērcētu un nospaidītu maizi, sāli, piparus, visu kopā krietni samīca. Ar karoti ielaiž verdošā gaļas buljonā nelielas klimpas un vāra 3—5 minūtes.

...Skatīt recepti

Aknu rīsi 4.25

Samaltām aknām klāt pieliek kausētu sviestu, olas, izmērcētu un nospaidītu maizi, majorānu, muskatriekstu, sāli, piparus, un visu kopā krietni samīca. Caur rupju sietiņu izspiež mazus putraimiņus un 3 minūtes vāra buljonā.

...Skatīt recepti

Aknu žiguri 4.20

Ūdenī izmērcētai un nospaidītai maizei samaltas sviestā sutinātas aknas ar sīpoliem, pētersīļiem, muskatu, sāli un pipariem, ja vēlas sutinātus un smalki sakapātus spinātus. Atdzesētam biezenim piejauc sakultus olu dzeltenumus, saputotus olu baltumus un miltus. Visu...Skatīt recepti

Baltmaizes klimpas 4.16

Maizei nogriež garozu, tad pārlej ar verdošu pienu un ļauj 1/2 st. stāvēt. Pieliek izkausētu sviestu, miltus, veselas olas, sāli, un visu krietni samaisa. Ar karoti izveidotās klimpas 3—4 m vāra gaļas vai piena buljonā.

...Skatīt recepti

Baltmaizes krimslīši 4.19

Baltmaizi sagriež četrkantīgos mazos gabaliņos, saber pannā un — bieži apmaisot — cep, līdz maizes gabaliņi top gaiši brūni šos krimslīšus sniedz galdā pie buljona vai auzu tumes.

...Skatīt recepti

Birzumi austriešu gaumē 4.19

Olas sakuļ ar sāli, pieber miltus, ar dakšiņu izmīca, līdz rodas birzumi, kurus sviestā mazliet apcep un 8—4 m. vāra buljonā.

...Skatīt recepti

Buljona kūkas 4.08

50 g sviesta sakuļ putās, pieliek olu dzeltenumus, miltus, sāli, piparus, smalki sakapātus pētersīļus, sajauc visu ar saputotu vienas olas baltumu un cep formā vai uz pannas ar 25 g sabrūnināta sviesta; tad sagriež strēmelēs...Skatīt recepti

Ielaidņi 4.12

Olas, berztu maizi, miltus un sāli labi sajauc un lēnām lej verdošā buljonā.

...Skatīt recepti

Kalduni 4.27

Ar miltiem sakultu olu, sāli un nepilnu glāzi ūdens pagatavo mīklu, un izrullē to gluži plānu. Pildījumam divreiz samaļ cūkas gaļu, pieliek tējkaroti sāls, piparus, buljonu, smalki sagrieztu majorānu, un visu krietni samīca. Tad...Skatīt recepti

Kāpostu klimpas 4.19

Kāpostu galviņu vāra 1 st. maz sālītā ūdenī, tad nospaida un smalki sakapā; pieliek sviestu, un kāpostus sutina 1/4 st. uz nelielas uguns. Tad sakuļ olas ar krējumu, pieliek miltus un sutinātos kāpostus, sāli,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezeņa zupa , zivis , bumbieri , dārzeņu , Šokolādes ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Nobriedušu baltmaizi pārlej ar ūdeni, izmērcē. Pusi no speķa sagriež sīkos kubiņos, otru pusi plānās šķēlītēs. Sīpolu sasmalcina. Gaļai pievieno
Cukuru un ūdeni uzvāra līdz 108 grādiem. Ar grauzdēto cukuru nokrāso brūnu, pieliek garšvielas. Atdzesē līdz 30 - 40 grādiem,
Dzērvenes izlasa, noskalo, ar koka stampiņu saspaida, pārlej daļu no paradzētā ūdens daudzuma, uzvāra un izkāš. Pārējo ūdens daudzumu kopā
Kviešu miltus sviestā izkarsē, pievieno skābu krējumu, sāli un vāra 10-15 minūtes, līdz mērce iegūst īpatnēju garšu un smaržu. Pasniedz
Nomizotiem gurķiem ar asu nazi un koka karotīti izgrebj sēklas un mīkstumu, iepriekš nogriežot vāka tiesu. Tad gurķus vienreiz uzvāra
Olu dzeltenumu sakul ar cukuru, to iejauc karstā pienā un tur­pina kult uz uguns, līdz šķidrums mazliet sabiezē, uzvārīties neļauj. Kad
Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO