Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Buljoni :: Buljonu piedevas

Buljonu piedevas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Aknu klimpas 4.26

Samaltām aknām pieliek kausētu sviestu, olas, izmērcētu un nospaidītu maizi, sāli, piparus, visu kopā krietni samīca. Ar karoti ielaiž verdošā gaļas buljonā nelielas klimpas un vāra 3—5 minūtes.

...Skatīt recepti

Aknu rīsi 4.25

Samaltām aknām klāt pieliek kausētu sviestu, olas, izmērcētu un nospaidītu maizi, majorānu, muskatriekstu, sāli, piparus, un visu kopā krietni samīca. Caur rupju sietiņu izspiež mazus putraimiņus un 3 minūtes vāra buljonā.

...Skatīt recepti

Aknu žiguri 4.20

Ūdenī izmērcētai un nospaidītai maizei samaltas sviestā sutinātas aknas ar sīpoliem, pētersīļiem, muskatu, sāli un pipariem, ja vēlas sutinātus un smalki sakapātus spinātus. Atdzesētam biezenim piejauc sakultus olu dzeltenumus, saputotus olu baltumus un miltus. Visu...Skatīt recepti

Baltmaizes klimpas 4.16

Maizei nogriež garozu, tad pārlej ar verdošu pienu un ļauj 1/2 st. stāvēt. Pieliek izkausētu sviestu, miltus, veselas olas, sāli, un visu krietni samaisa. Ar karoti izveidotās klimpas 3—4 m vāra gaļas vai piena buljonā.

...Skatīt recepti

Baltmaizes krimslīši 4.19

Baltmaizi sagriež četrkantīgos mazos gabaliņos, saber pannā un — bieži apmaisot — cep, līdz maizes gabaliņi top gaiši brūni šos krimslīšus sniedz galdā pie buljona vai auzu tumes.

...Skatīt recepti

Birzumi austriešu gaumē 4.19

Olas sakuļ ar sāli, pieber miltus, ar dakšiņu izmīca, līdz rodas birzumi, kurus sviestā mazliet apcep un 8—4 m. vāra buljonā.

...Skatīt recepti

Buljona kūkas 4.08

50 g sviesta sakuļ putās, pieliek olu dzeltenumus, miltus, sāli, piparus, smalki sakapātus pētersīļus, sajauc visu ar saputotu vienas olas baltumu un cep formā vai uz pannas ar 25 g sabrūnināta sviesta; tad sagriež strēmelēs...Skatīt recepti

Ielaidņi 4.12

Olas, berztu maizi, miltus un sāli labi sajauc un lēnām lej verdošā buljonā.

...Skatīt recepti

Kalduni 4.27

Ar miltiem sakultu olu, sāli un nepilnu glāzi ūdens pagatavo mīklu, un izrullē to gluži plānu. Pildījumam divreiz samaļ cūkas gaļu, pieliek tējkaroti sāls, piparus, buljonu, smalki sagrieztu majorānu, un visu krietni samīca. Tad...Skatīt recepti

Kāpostu klimpas 4.19

Kāpostu galviņu vāra 1 st. maz sālītā ūdenī, tad nospaida un smalki sakapā; pieliek sviestu, un kāpostus sutina 1/4 st. uz nelielas uguns. Tad sakuļ olas ar krējumu, pieliek miltus un sutinātos kāpostus, sāli,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
dārzeņu , torte , saldējums , putraimi , zandarts ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Izvāra teļa gaļas buljonu un no mīkstās teļa gaļas pagatavo frikadeles. Kad gaļa izvārījusies, buljonu nokāš, pieliek frikadeles un vāra,
Kartupeļus un gurķus sagriež šķēlītēs vai stienīšos. Ķiploku saspiež ar sāli. Biezpienu izrīvē caur sietiņu vai saputo kopā ar kefīru,
Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas
Katliņā izkausētos taukos liek sīki sasmalcinātus sīpolus un apcep. Tad pievieno skābētus kāpostus, pielej ūdeni vai buljonu, lai kāposti būtu
Izops pieder pie lūpziežu dzimtas. Tas ir maz pazīstams garšaugs. Aug ari savvaļā, zied ziliem ziediem, pārziemo labi. Izops izaug
Gaļu (sķiņķi, muguras vai pleca gabalu) ar mitru drānu noslauka, ieberzē ar sāli un ar ādas pusi uz leju liek,
Mārrutku noloba, saberž, labi samaisa ar piedevām, un biezeni uzziež virsū maizītēm.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO