Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Buljoni :: Dažādi buljoni

Dažādi buljoni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Dzidrais buljons ar omleti 4.16

Dzidrajā vistas buljonā liek garenos vai kvadrātveida gabaliņos sagrieztu omleti, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Omletes gatavošana: Olas sakuļ ar sāli, pielej pienu, samaisa. Olu maisījumu lej uz pannas sakarsetā sviestā un cepeškrāšnī mazā siltumā cep, līdz...Skatīt recepti

Buljons ar sāgu 4.19

Sāgu savāra, mīkstu 1 l buljonā, tad pielej klāt karstu pārējo buljonu, sakuļ viruma bļodā olu dzeltenumus, un visu laiku vēl stipri kulstot, pielej kļāt buljonu un vīnu, pēc tam virumu tūliņ arī pa sniedz...Skatīt recepti

Buljons ar makaroniem 4.19

Makaronus vāra 5 min. vājā sālsūdenī, tad notecina uz sietiņa un dod galdā karstā buljonā.

...Skatīt recepti

Vēršgaļas buljons ar frikadelēm 4.24

Izvāra vērša gaļas buljonu, kad tas gatavs, pieliek vēršgaļas frikadeles un vāra, līdz frikadeles sanāk augšā. Ja dažas frikadeles izšķīst, virumu izkāš caur sietiņu. Frikadelēm ņem 200 g gaļas, samaļ, pieliek, 2 olas, 2 karotes...Skatīt recepti

Vēršgaļas buljons ar kartupeļiem 4.27

Izvāra vērša gaļas buljonu, izkāš caur sietiņu atsevišķā katliņā kādu daļu viruma un izvāra tajā nomizotus, šķēlēs sagrieztus kartupeļus. Kad kartupeļi mīksti, pielej pārējo virumu pievieno zaļumus.

...Skatīt recepti

Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums) 4.00

Smalki sakapātus, nomazgātus kaulus vāra ar 4 1 ūdens, karoti sāli, grūdeņiem vai auzu putraimiem, dārzeņiem un 5 pipariem, 3 st uz mazas uguns, tad virumu nokāš caur sietiņu viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olu...Skatīt recepti

Baltmaizes buljons (austriešu gaumē) 4.15

Galda maizei noberž garozu, izmērcē aukstā ūdenī, cieši no spaida, pieliek izkausētam sviestam un kuļ uz uguns tik ilgi, ka mēr mīkla gludena. Tad pielej karstam buljonam saldu krējumu, un pastāvīgi maisot, pamazītiņam pielej virumu...Skatīt recepti

Krievu 4.23

Galda maizei vai veģiem noberž garozu, un mīkstumu ieliek buljona bļodā un aplaista ar atšķaidītu etiķi un kvasu. Kad maize atmirkusi, to samīca ar angļu sinepēm, pipariem, sāli, cukuru un olu dzeltenumu. Biešu lapas nomazgā,...Skatīt recepti

Zaļumu buljons 4.04

Notīrītus zaļumus, puravu, skābenes un salātlapas noplaucē lielākā traukā ar verdošu ūdeni un nospaida. 30 g sviesta apcep ar miltiem, tad pieliek klāt zaļumus, samaisa, pāri pārkaisa berztu baltmaizi, pielej klāt buljonu, un kad buljons...Skatīt recepti

Pavasara buljons 4.04

Tā kā burkāni visilgāk vārās, tos uzliek pašus pirmos, sagriež ripiņās un jau kādu stundu iepriekš liek vārīties buljonā. Tad pieliek klāt pupas un zirņus un beigās skostiņus un puķkāpostus. Dārzeņi nekādā ziņā nedrīkst savārīties....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ola , soļanka , cepts , gurķi , Brūkleņu ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Kartupeļu masā iemaisa auzu pārslas, sāli, skābu krējumu, sodu. Pannā sakarsētās taukvielās ar karoti liek nelielas pankūkas, cep spilgti brūnas,
Melno piparu dzimtene ir Indija. Tie ir vīteņauga izkaltētas sēkliņas. Piparu stiprums un asā smarža atkarīga no sēklu gatavības pakāpes.
Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek ar margarīnu izziestā veidnē, pa starpām liekot margarīna piciņas, sasmalcinātus sīpolus, sāli. Veidnē saliktos kartupeļus
Skābētiem kāpostiem pārkaisa cukuru, pievieno skābu krējumu, samaisa un sakārto traukā. Uzturvērtība: olbaltumvielas 1,7 g, taukvielas 14,1 g, ogļhidrāti 14,2 g,
Ūdens
Ūdens dzīvajā organismā izpilda dažādas funkcijas, un bez ūdens nav iespējamā dzīvība ne augu, ne dzīvnieku valstī. Cilvēka organismā ūdens daudzums
Siļķi nomērcē, notīra, atdala asakas un kopā ar liellopa cepeti, vārītiem āboliem, sviestā apcetu sīpolu gaļas mašīnā samaļ 2-3 reizes.
Sijķes nomazgā, nosusina, izņem iekšas, tad ietin pergamenta vai staniola papīrā. Liek uz oglēm, apgrozot cep 5—10 minūtes. Noņem papīru,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO