Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zivju salāti Nākošā »

Siļķe kažokā

Siļķe kažokā

Sastāvdaļas: Siļķe 2gb, olas 3gb, kartupeļi 4gb, ābols 2gb, sarkanās bietes 2gb, burkāni 2gb, sīpols 1gb, majonēze.

Gatavošana:

Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā. Nomizo ābolus un arī rīvē. Olas vāra, lai būtu cietas, tad sarīvē. Sīpolu notīra un smalki griež. Siļķi attīra, izņem asakas un smalki sagriež.

Ņem trauku un veido kārtas. Pirmā kārtā liek siļķi, pārkaisa ar grieztiem sīpoliem un pārber ar kartupeļiem. Visu pārsmērē ar majonēzi. Otrā kārtā liek rīvētos burkānus un rīvētu olu, Pārsmērē ar majonēzi. Pēdējā kārtā liek rīvētus ābolus un rīvētās bietes, pārsmērē ar majonēzi.

Liek ledusskapī atdzist un sasuloties. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-12-02
Recepte apskatīta: 353



Pievienoja: j7
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
5.00/3
Atstāt vērtējumu receptei


Papildus fotogrāfijas


Siļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokā

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cūka , putra , maizes , cukas gala , ar kartupeļiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Plūmes nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un uzbriedina. Kartupeļus nemazgā, nomizo, sagriež plānās šķēlītēs un taukvielās apcep. Uzbriedušajām plūmēm nolej
Zaķi marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo un ar asu nazi atdala plēves. Tad atcērt ribu gabalu līdz
Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un apslaka ar citrona sulu, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus, pieber nedaudz sāls (var piebērt arī nedaudz
Zandartu nozvīņo, iztīra iekšas, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, ūdenim pieliek garšvielas, verdošā liek zandartu, vāra ap 4-5
Desu, sieru un gurķus sagriež garenos gabaliņos. Krējumam pievieno majonēzi, diļļu sali un samaisa ar salātiem.
Biezpienu samaļ un samaisa ar krējumu, cukuru, nomazgātām rozīnēm, pievieno miltus, visu kopā karsē uz mazas liesmas, masu pastāvīgi
Butes sagatavojot, tām tumšajā pusē novelk ādu, lielākajām arī krustām un šķērsām ierobo gaišo pusi. Dīrājot, pie astes tik daudz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO