Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zivju salāti Nākošā »

Siļķe kažokā

Siļķe kažokā

Sastāvdaļas: Siļķe 2gb, olas 3gb, kartupeļi 4gb, ābols 2gb, sarkanās bietes 2gb, burkāni 2gb, sīpols 1gb, majonēze.

Gatavošana:

Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā. Nomizo ābolus un arī rīvē. Olas vāra, lai būtu cietas, tad sarīvē. Sīpolu notīra un smalki griež. Siļķi attīra, izņem asakas un smalki sagriež.

Ņem trauku un veido kārtas. Pirmā kārtā liek siļķi, pārkaisa ar grieztiem sīpoliem un pārber ar kartupeļiem. Visu pārsmērē ar majonēzi. Otrā kārtā liek rīvētos burkānus un rīvētu olu, Pārsmērē ar majonēzi. Pēdējā kārtā liek rīvētus ābolus un rīvētās bietes, pārsmērē ar majonēzi.

Liek ledusskapī atdzist un sasuloties. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-12-02
Recepte apskatīta: 550



Pievienoja: j7
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
5.00/3
Atstāt vērtējumu receptei


Papildus fotogrāfijas


Siļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokā

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šķiņķis , vārīti kartupeļi , Vārīts zandarts , skābu kāpostu , piena merce ,
Šodien vārda dienas svin:
Liza, Līze, Elizabete, Betija



Noderēs
Grūbas mērcē apmēram 6 stundas. Tad liek paredzētā ūdens daudzumā, pieliek sāli un vāra, pa reizei apmaisot, līdz grūbas gandrīz
Putraimus noskalo, pārlej ar karstu ūdeni un vāra. Kartupeļus notīra, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno pusmīkstiem putraimiem. Biezputru turpina vārīt
Saknes pēc notīrīšanas sagriež kubiņos vai šķēlītēs
Galviņas nomazgā, sagriež un vāra ar maz sālītu ūdeni un sviestu, kamēr tās sašķīdušas. Miltus samīca ar sviestu, tad pamazām
Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ. Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi
Greznošanai: zemenes. Sviestu ar cukuru saputo, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus kviešu miltus un samaisa.
Labāk ir izmantot baltās sēnes (baravikas, beciņas). Sēnes labi notīra. Sēnes kaltē tik ilgi, kamēr tāš sāk lūzt. Tad sēnes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO