Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zivju salāti Nākošā »

Mimoza no tunča

Mimoza no tunča

Sastāvdaļas: Tunča konservs(tuncis gabaliņos, eļļā) 200gr, kartupeļi 4-5gb, Burkāni 4gb, sīpoli 2gb, siers 150gr, majonēze 300gr, olas 4gb, zaļumi.

Gatavošana:

Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu un dzeltenumu rīvē atsevišķi, katru savā traukā.

Atver tunča konservu eļļā, liek bļodā, samīca ar dakšiņu un izveido vienlīdzīgu kārtu, kuru pārsmērē ar majonēzi.

Nākamā kārtā liek rīvētus olu baltumus, pārsmērē ar majonēzi.

Nākamā kārtā liek rīvētus burkānus, atkal pārsmērē ar majonēzi.

Nākamai kārtai nomizo sīpolu un smalki grieztu liek virsū burkāniem, tad liek rīvētus kartupeļus, pārsmērē ar majonēzi, tad virsū uzrīvē sieru uz smalkās rīves un atkal pārsmērē ar majonēzi.

Pēdējā kārtā uzrīvē olu dzeltenumu un dekorē ar zaļumiem.

Novieto ledusskapī, lai atdziest un nostāvas. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Augsts
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-12-04
Recepte apskatīta: 703



Pievienoja: j7
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
5.00/5
Atstāt vērtējumu receptei


Papildus fotogrāfijas


Mimoza no tunčaMimoza no tunčaMimoza no tunčaMimoza no tunčaMimoza no tunčaMimoza no tunčaMimoza no tunčaMimoza no tunčaMimoza no tunča

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mēl , marinēti gurki , Dārzeņu salāti , galerts , senu salati ,
Šodien vārda dienas svin:
Alnis, Andulis



Noderēs
Kaviārmaizei nogriež abus smailos galus, izdobj vidu un piepilda ar šādu pudiņu: 125 g sviesta sakuļ putās, pieliek divas cieti
125 gr. miltu, 125 gr. vārītu,atdzesētu un sarīvētu kartupeļu, 125 gr. sviesta, 1 ola, mazliet sāls. Pagatavošana. skatīt Trauslā sviesta mīkla.
Notīrītas zivis vāra ūdenī ar garšsaknēm un garšvielām. Gatavām atdala ādu, asakas un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus
Reņģes notīra, kārto veidnē vai emaljētā bļodiņā, pārkaisa sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, lauru lapas, pārliek sviesta piciņas un pārlej pienu,
Miltus un sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep, tad pielej 3/4 l ūdens, sāli, pēc patikas vēl kādas čepešmērces, un kad buljons
Pienam pievieno kafijas ekstraktu un piena vai krējuma saldējumu, samaisa un pasniedz. Kafijas ekstrakta pagatavošanai uzvāra ūdeni, pieber kafiju un
Notīrītus, nomazgātus lielus brētliiņus apvalsta miltos, tad sakultā, ar sāli un ūdeni olas dzeltenumā un beigās berztā baltmaizē, 5 -

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO