Zivju salāti ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Zivju salāti

Zivju salāti

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zivju salāti 4.29

No asakām atbrīvotus zivs gabaliņus sajauc ar sīki sagrieztiem āboliem, bumbieriem, apelsīniem vai šo augļu konserviem, pārlej ar majonēzes, tomātu mērces un krējuma maisījumu, kam pēc garšas pievienots sāls, cukurs, sinepes, mārrutki.

...Skatīt recepti

Zivju salāti 2 4.07

Zivīm novelk ādu, izņem asakas, mīkstumu sadala gabaliņos. Gurķus nomizo un sagriež mazos kubiņos, olas sakapā, kartupeļus sagriež kubiņos. Visu sajauc ar skābu krējumu vai majonēzi, kapātiem zaļumiem.

...Skatīt recepti

Nēģu rasols 4.00

Iepriekš siļķes nomērcē, nomazgā, izņem asakas, sagriež četrstūrainos gabaliņos, ābolus nomizo un sagriež. Kartupeļus novāra ar visu mizu, aukstus sagriež mazos gabaliņos. Sagriež gurķus, nēģus un cepeti. Bļodā ieliek majonēzi, sjauc ar siļķi. Pieliek pārējās...Skatīt recepti

Zivju salāti 4.19

Notīrītas zivis vāra ūdenī ar garšsaknēm un garšvielām gatavas. Tad izņem asakas, sadala gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē, nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Svaigus gurķus nomizo un sagriež ripiņās, tāpat sagriež tomātus. Sasmalcinātās salātu...Skatīt recepti

Zivju un dārzeņu salāti 4.25

Notīrītas zivis vāra ūdenī ar garšsaknēm un garšvielām. Gatavām atdala ādu, asakas un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus nomizo, sagriež mazos kubveida gabaliņos. Burkānus, ziedu kāpostus un zirnīšus sālsūdenī novāra. Burkānus sagriež gabaliņos,...Skatīt recepti

Zivju un zirņu salāti 4.22

Notīrītas zivis vāra ūdenī, kam pievienotas garšsaknes un garšvielas. Gatavām atdala ādu, asakas, sadala mazos gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus. Atdzesētās zivis un zirņus sajauc, pievieno sviesta un olu mērci un samaisa. Salātus liek dziļākā...Skatīt recepti

Siļķu sviests 4.10

Dienu iepriekš nomērcētas siļķes labi notīra, novelk ādu, izlasa asakas, gaļu sakapā, tad izberž caur sietiņu, pieliek, sviesta un saputo.

...Skatīt recepti

Tomātu salāti ar siļķu fileju 4.26

Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos. Treknu siļķu filejas sagriež slīpos gabaliņos. Olīvas sagriež pusgredzentiņos. Pieber sāli, piparus, apslaka ar etiķi un sajauc ar eļļu. Pasniedz uz salāta lapām.

...Skatīt recepti

Kartupeļu salāti ar kūpinātu lasi 4.24

Ar mizu vārītus kartupeļus notīra, vel siltus sagriež ripiņās un samaisa ar gabaliņos sagrieztu kupinātu lasi, pārlej ar eļļas un garšvielu etiķa mērci pārkaisa ar sasmalcinātiem sīpolu lokiem un rotā ar citrona šķēlītēm.

...Skatīt recepti

Krabju nūjiņu salāti ar gurķi 4.00

Liek vārīt olas un vāra apmēram 10min., noskalo lokus, nomizo sīpolu un gurķi. Izpako krabju nūjiņas un griež mazos kubiciņos ( tikpat lielos kā kukurūza), tādos pat kubiciņos griež gurķi.

Sagrieztos produktus ievieto bļodā un pievieno...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bietes , kompots , Plūm , balta , Siera maizītes ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Makaronus liek verdošā ūdenī, kam iepriekš piebērts sāls un uz lēnas liesmas atvērtā katlā vāra līdz makaroni ir mīksti. Makaronus
Karstā buljonā vai ūdenī liek nomazgātus rīsus. Notīrītus burkānus griež kubiņos, sīpolus sasmalcina, apcep taukvielā, pieliek zupai. Kartupeļus griež gabaliņos,
Ādiņas novāra mīkstas, laiž caur mašīnu, ieber asinīs. Speķi applaucē 3 verdošos ūdeņos, ber pie asinīm, pieliek sāli, piparus, majorānu,
Ķiršu kokteilis
Pilda glāzēs ķiršus, riekstus. Pārlej ar sulu pievieno ledu un gāzēto ūdeni.
Nomizotus kartupeļus sālsūdenī vai tvaikā vāra mīkstus. Tad samaļ gaļas mašīnā vai ar kartupeļu stampiņu saspaida. Kartupeļu masai pievieno sīki
Veltnīšiem var izmantot dažādas gaļas - liellopu, cūkas, teļa. Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļiem šķēlēs, tās viegli
Dārzeņus un kartupeļus notīra un sagriež glītos gabaliņos. Grūdeņus divreiz nobrucina, dārzeņus noplaucē ar verdošu ūdeni, un abus kopā maisot

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO