Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Uzkodas

Uzkodas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Rīsu pudiņš ar vēžiem 4.19

Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba. Rīsus noskalo, beŗ verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus. Sagatavotā formā liek vienu kārtu rīsu, tad daļu vēžu gaļas,...Skatīt recepti

Vēžu pudiņš 4.26

Vēžus novāra, izloba gaļu, notīra burkānus, kāļus, sagriež četrstūrainos gabaliņos, novāra. Puķu kāpostus un zirnīšus - katrus atsevišķi novāra mīkstus. Izkausē vēžu sviestu, pieber miltus, maisot pielej buljonu, uzvāra, pieliek novārītos dārzājus, burkānus, zirnīšus, olu...Skatīt recepti

Pildīti tomāti 4.04

Dārza zirņu pildījums: 20 g dārza zirņu, 15 g nēģu, 25 g majonēzes Izvēlas gatavus, cietus vidēja lieluma tomātus. Tos noskalo, ar asu nazīti nogriež virsējo daļu un ar tējkaroti izņem sēklotni. Pēc tam tomātu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sviesta mīkla , zaķis , pīle , galerts , mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Graudaino vai presēto kaviāru uzliek ar sviestu pārziestai baltmaizes šķēlītei. Kaviāra maizītes parasti negrezno, ja vēlas, var uzlikt sviesta rozītes.
Olas sakuļ ar sāli, pieber miltus, ar dakšiņu izmīca, līdz rodas birzumi, kurus sviestā mazliet apcep un 8—4 m.
Olas sakuļ ar nedaudz sāls, pielej buljonu, smalki sakapātas pētersīļu lapiņas, tad salej vārāmā formā, uzliek vāku. vāra ūdens peldē
Reņģes iztīra, samaļ vai sakapā. Kartupeļus samaisa ar reņģēm, olu, sieru un pievieno tik daudz miltu, lai varētu veidot kotletes.
Sēnes un sīpolu sasmalcina, liek katliņā un sviestā apcep, pielej verdošu ūdeni, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi
Minerālvielas un mikroelementi
Minerālvielas un mikroelementi ir neaizstājamas uzturvielas - tās ietilpst visu organisma šūniņu sastāvā, daudz to cietajos audos (kaulos,
Olas dzeltenumu ar cukuru, vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Pēc tam trauku liek karstā ūdenī un karsē, līdz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO