Uzkodas ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Uzkodas

Uzkodas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Rīsu pudiņš ar vēžiem 4.19

Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba. Rīsus noskalo, beŗ verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus. Sagatavotā formā liek vienu kārtu rīsu, tad daļu vēžu gaļas,...Skatīt recepti

Vēžu pudiņš 4.26

Vēžus novāra, izloba gaļu, notīra burkānus, kāļus, sagriež četrstūrainos gabaliņos, novāra. Puķu kāpostus un zirnīšus - katrus atsevišķi novāra mīkstus. Izkausē vēžu sviestu, pieber miltus, maisot pielej buljonu, uzvāra, pieliek novārītos dārzājus, burkānus, zirnīšus, olu...Skatīt recepti

Pildīti tomāti 4.04

Dārza zirņu pildījums: 20 g dārza zirņu, 15 g nēģu, 25 g majonēzes Izvēlas gatavus, cietus vidēja lieluma tomātus. Tos noskalo, ar asu nazīti nogriež virsējo daļu un ar tējkaroti izņem sēklotni. Pēc tam tomātu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ar gurķiem , marineti gurki , gurķi , soļanka , buljons ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Baltajai mērcei pievieno olas dzeltenumu, sakultu ar skābu krējumu, samaisa un uzkarsē līdz 70-80 grādiem. Balto mērci var gatavot šādi: Baltā
Ūdeni ar cukuru un citrona miziņu uzvāra, izkāš. Tad šķidrumam pievieno uzbriedinātu želatīnu, ko maisot izšķīdina, un citrona sulu. Pēc
Kartupeļu masai nospiež sulu, pievieno izkausētu karsta margarīna un siera maisījumu, pieliek ķimenes, sāli, sakultas olas. Sakarsētās taukvielās cep pankūkas,
Kreses notīra, ievirco ar eļļu, citronsulu, sāli un pipariem, sasmalcina, un pārklāj ar tām ēdienu plati. Olas novāra cietas, noloba,
Sasmalcina sīpolu un taukvielās sacep. Vēl sīkā kartupeļu masā iemaisa sīpolus, sāli, piparus, sakultas olas un skaidās sarīvētu sieru. Veidni
Notīrītus un izasakotus anšovus saberž ar sviestu, stipri kuļ, un uzvāra aukstu buljonu ar iekultiem miltiem. Uz beigām klāt pielej
Baltmaizītes (veģīšus) pārgriež gareniski uz pusēm, izdobj, uzgrauzdē, piepilda ar majonnes mērci un apliek katru ar lielāku sardīni.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO