Sviests ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Sviests

Sviests

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Laša sviests 4.28

Žāvēta laša gaļu smalki sakapā un ar galda sviestu saberž piestiņā smalku, pēc tam izspiež caur sietiņu un noliek, vēsā vietā

...Skatīt recepti

Lociņu sviests 4.25

Smalki sakapātus lociņus piestiņā smalki sagrūž ar sviestu, un kad sviests zaļš, to izberž caur sietiņu, Lociņu sviestu izlieto kā parasto sviestu grauzdētām maizes šķēlītēm un arī liek klāt mērcēm....Skatīt recepti

Sardeļu sviests II 4.27

Notīrītas, izasakotas sardeles sagriež smalkas piestiņā, klāt piejauc putās sakultu sviestu, smalki sakapātus kāperus, sagrieztus piparus, angļu sinepes, smalki sakapātas pētersīļlapas un smalki sakapātu sīpolu (pēdējais var arī izpalikt), un visu pamatīgi samaisa. Šis pikantais...Skatīt recepti

Sarkanais sviests 4.07

Galda sviestu sajauc ar sardeļu sviestu, cieti novārītu olu dzeltenumu izberž caur sietiņu un sakuļ ar galda eļļu, pēdējo pa pilienam klāt piepilinot. Tad abus sajauc kopā un klāt vēl piejauc citronsulu (vai etiķi) .

...Skatīt recepti

Sinepju sviests 4.16

Sinepes, smalki sašķaidītus olu dzeltenumus un piparus un sāli rūpīgi saberž piestiņā ar sviestu, pēc tam vēl izberž caur sietiņu. Sinepju sviests izlietojams kā parastais sviests sviestmaizītēm, un arī noder kā piedeva aukstai gaļai.

...Skatīt recepti

Zaļais sviests 4.23

Sviestu sagrūž piestiņā ar nobrucinātām, smalki sakapātām spinātlapām un baltiem pipariem, pēc tam izberž caur rupjāku sietiņu. Zaļais sviests labi noder vārītas vai ceptas zivs garnējumam.

...Skatīt recepti

Zāļu sviests 4.28

Nesālītu galda sviestu sakuļ krējumā, sajauc ar smalki sakapātām pētersīļlapām, smalki sagrieztām šalotēm un citronsulu, pēc garšas arī piparus klāt piemetot. Šo sviestu dod galdā pie auksta bifšteka, karbonādes vai rostbīfa.

...Skatīt recepti

Zošaknu sviests 4.28

Aknas izsutina sviestā un smalki saberž, baltmaizi izmiekšķē, nospiež, izrīvē caur sietu, zaļumus noplaucē un smalki sakapā Visas piedevas sajauc ar krējumā saberztu sviestu un izspiež caur sietiņu, pēc tam aknu sviestu noliek vēsā vietā....Skatīt recepti

Tomātu sviests 4.32

125 g kapātu tomātu izsutina krāsnī, un kad tie atdzisuši, sajauc ar 125 g sviesta, pēc tam biezeni izberž caur sietiņu.

...Skatīt recepti

Vēžu sviests 4.19

Novārītu vēžu čaulas un atliekas smalki sagrūž piestiņā vai divreiz samaļ, ieliek katlā ar tik daudz ūdens, lai ūdens pilnīgi apņemtu, klāt pieliek sviestu, un grūdeni vāra apsegtā katlā kādu pusstundu. Tad ar putu smeļamo...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Grūbu , vīna , griķu , Brūkleņu , Ievārijums ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Piparu pākstis atbrīvo no sēklotnēm un šķērsām sagriež apļos. Kartupeļus notīra, sagriež plānās šķēlēs, speķi un sīpolus sasmalcina, kopā sacep.
Skābētus kāpostus samaisa ar eļļu, pievieno sāli, cukuru un kāpostu sulā uzbriedinātas maltas ķimenes. Kārto traukā un pārkaisa ar sasmalcinātiem
Ziedu kāpostus sadala daļiņās, noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad tos liek uz pannas vai ugunsdrošā stikla
Gaļai noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus,
Biezenim piemērotas miltaino kartupeļu šķirnes. Kartupeļus notīra, izvāra, nokāš, saspaida, sastrādā ar mikseri vai izspiež caur spiedi, sietu. Katliņā uzvāra
Vienāda izmēra apaļus kartupeļus nomizo, tiem nolīdzina pamatnes un izdobj vidu, tad viegli sāļā ūdenī nedaudz apvāra. Kartupeļus uzliek uz
Izvāra vērša gaļas buljonu, kad tas gatavs, pieliek vēršgaļas frikadeles un vāra, līdz frikadeles sanāk augšā. Ja dažas frikadeles izšķīst,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO