Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Sviestmaizes

Sviestmaizes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cepeša maizītes 4.15

Rupjmaizes vai saldskābmaizes šķēlīti pārziež ar sviestu, pārliek plānās šķēlēs sagrieztu cepeti, lai maizīte būtu pārklāta. Grezno ar aukstu cepeša mērci, t.i. apsiku, marinēta gurķa ripiņām vai vēdeklīšiem, tomāta ripiņām.

...Skatīt recepti

Šķiņķa maizītes 4.23

Vārītu šķiņķi sagriež plānās šķēlītēs un pārliek ar sviestu pārziestai baltmaizes šķēlītei. Grezno ar marinēta gurķa ripiņām. Šķiņķa šķēlītes uz maizes var novietot arī satītas, vidū liek cieti novārītas olas vai gurķa un tomāta gabaliņus.

...Skatīt recepti

Desu maizītes 4.22

Izvēlas vārītas, pusdūmotas vai dūmotas desas. Desu ripiņas sakārto uz sviestmaizes. Desu šķirnes, kurāš mazāk cūkas gaļas, liek uz baltmaizes, bet treknākas uz saldskābās maizes vai rupjmaizes.

...Skatīt recepti

mēles maizītes 4.00

Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla, vāra mīkstu, atdzesē un sagriež šķēlēs. Baltmaizes šķēlīti pārziež ar sviestu un pārliek mēli. Grezno ar majonēzes mērci un marinētu gurķu ripiņām.

...Skatīt recepti

Pastētes maizītes 4.08

Cūkas, teļa vai medījuma aknu pastēti uzziež uz rupjmaizes, saldskābmaizes vai baltmaizes šķēlītes, lai būtu ar uzkalniņu, malās mazāk. Tad virsmu nolīdzina, ar nazi iespiež rieviņas un grezno ar sviesta rozītēm vai citrona šķēlītēm.

...Skatīt recepti

Zuša maizītes 4.26

Dūmotam zutim novelk ādu, izņem asaku un sagriež maizes šķēlītei piemērota lieluma gabaliņos. 1. Zuša gabaliņus pārliek ar sviestu pārziestai baltmaizes vai saldskābmaizes šķēlītei un grezno ar citrona šķēlīti. 2. Pusi no maizes šķēlītes pārklāj...Skatīt recepti

Nēģu maizītes 4.00

Presētos nēģus sagriež mazās šķēlītēs vai piemērota lieluma gabaliņos un pārliek ar sviestu pārziestai baltmaizes šķēlītei. Grezno ar citrona vai tomāta šķēlītēm, tāpat ar sarecējušo brūno mērci.

...Skatīt recepti

Kaviāra maizītes 4.20

Graudaino vai presēto kaviāru uzliek ar sviestu pārziestai baltmaizes šķēlītei. Kaviāra maizītes parasti negrezno, ja vēlas, var uzlikt sviesta rozītes.

...Skatīt recepti

Siļķu maizītes 4.00

Sālītas siļķes nomērcē, atdala ādu, iekšas un asakas, sagriež gabaliņos un uzliek ar sviestu pārziestai rupjmaizes šķēlītei, noklājot apmēram pusi no tās. Otru pusi nosedz ar cieti vārītas olas ripiņām vai gabaliņiem. Grezno ar biezu...Skatīt recepti

Siera maizītes 4.00

1.Maizes šķēlīti pārziež ar sviestu un pārliek ar tāda paša lieluma siera šķēlīti. 2.Maizei nogriež garozu un sagriež trijstūrveida šķēlītēs. Vienai šķēlītei pārliek sarīvētu sieru, kas sajaukts ar saputotu sviestu, un virsū uzliek otru maizes...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zirņu , rutki , kompots , Vista , cepumi ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Dienu iepriekš nomērcētas siļķes labi notīra, novelk ādu, izlasa asakas, gaļu sakapā, tad izberž caur sietiņu, pieliek, sviesta un saputo.
Olas dzeltenumu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu un sabiezina, turot karstā ūdenī. Maltu dabisko kafiju
Lielus kartupeļus nomizo, liek aukstā ūdenī. Ar tējkaroti vai speciālu dārzeņu dobjamo karoti izveido mazus «riekstiņus», liek verdošā ūdenī un
Ūdenī liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, salmiņos sagrieztus sīpolus vai puravus, pētersīļus un vāra 15 - 20 minūtes. Tad
Olu ar cukuru saputo, turot trauku siltā ūdens peldē. Kad masa saputota gaiša, viegla, sildīšanu pārtaucun puto līdz masa atdzisusi,
Visus dārzeņus nomazgā un nosusina. Iztīra visu lieko (paprikai iztīra vidu, āboliem notīra mizu izgriez serdi utt.) Visus sagatavotos dārzeņus
Skābeņu konservēšana
Skābeņu konservēšanai ņem svaigas, sulīgas, jaunas skābeņu lapas. Tās pārlasa, atlasa rupjos kātus un iedzeltējušās lapas, rūpīgi nomazgā 2 vai

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO