Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Pastēte

Pastēte

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zivju pastēte 4.04

Notīrītām zivīm (ja āda tumša, to novelk) atdala asakas un mīkstumu samal gaļas mašīna (2 reizes), pievieno izmērcētu baltmaizi, garšvielas, olas, krējumu, masu ar karoti labi sastrādā. Veidnīti izziež ar sviestu, ieliek sagatavoto zivju masu...Skatīt recepti

Skābu kāpostu pastēte 4.21

Kāpostiem pieliek sviestā satvaikotus sīpolus, sāli, krējumu, — liek formā vienu kārtu kāpostu, otru gaļas vai desiņu (desiņām novilkta āda, tās sagrieztas šķēlītēs) tā atkārto, kamēr forma pilna, virsū liek kāpostus, pārkaisa ar rīvmaizi, uzliek...Skatīt recepti

Aknu pastēte ar speķi 4.19

Aknām noņem plēvi un sagriež nelielos gabaliņos. Dūmotu speķi sagriež, liek katliņā un apcep. Tad pieliek aknas un apcep brūnas. Pēc tam pievieno nedaudz ūdens vai buljona, notīrītas garšsaknes, piparus, lauru lapas, sāli un sautē,...Skatīt recepti

Medījumu pastēte 4.28

Medījumu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep brūnu. Tad pievieno nedaudz ūdens vai buljona, garšsaknes, sāli, lauru lapas, piparus, katliņu apsedz ar vāku un sautē. Kad gaļa mīksta, to atdala no kauliem un...Skatīt recepti

Smadzeņu pastēte 4.11

Smadzenes novāra ūdenī ar garšvielām, katliņā izkausē sviestu, pieliek sagrieztus sīpolus, smalki sakapātas smadzenes, skābu krējumu, sāli un satvaiko. Gatavu sviesta mīklu izrullē, ar apaļu formiņu izspiež ripiņas, saliek pa divām kopā. Apakšējo ripiņu apsmērē...Skatīt recepti

Laša pastēte 4.23

Lasi nozvīņo, izņem tam iekšas, izmazgā, sagriež 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā. Skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli - visu samaisa, pārlej. Lasim uzkaisa rīvmaizi, cep karstā krāsnī...Skatīt recepti

Mencas pastēte 4.12

Mencas notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež 1 - 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā. Skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli — visu samaisa, pārlej. Mencai uzkaisa rīvmaizi, cep karstā...Skatīt recepti

Līdakas pastēte 4.09

Līdaku notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā, skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli - visu samaisa, pārlej. Līdakai uzkaisa rīvmaizi, cep karstā...Skatīt recepti

Vistas pastēte 4.00

Vistu notīra, iztīra iekšas, izmazgā, izņem fileju, ieberž mazliet sāls un piparu, karstā sviestā uz pannas apcep vidēji brūnu, uzlej nedaudz ūdens, katliņā tvaiko mīkstu. Vistai noņem gaļu no kauliem, kopā ar teļa gaļu samaļ,...Skatīt recepti

Medījuma pastēte 4.15

Irbes notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sašuj kājas, uz pannas karstā sviestā apcep viegli brūnas, liek katliņā, uz pannas uzlej nedaudz buljona, atvāra, pārlej irbēm, tvaiko mīkstas. Teļa pienes notīra, uzliek ar aukstu ūdeni virt, piemet...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zaķis , Kartupeļu biezenis , kāļu , kartupeļi , šķinķis ,
Šodien vārda dienas svin:
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris



Noderēs
Notīrītu seleriju sarīvē sīkās skaidās, pārslaka ar citronu sulu (lai nemelnētu), pievieno apelsīna daiviņas, pārlej ar krējumu, pēc garšas pieliek
Miltus izsijā, sajauc ar sausu izmaltu biezpienu, iekapā taukvielu, pievieno sāli, visu samaisa, mīklu atdzesē, tad izveltnē, saloka 3
Traukā iesijā miltus, pa daļam pievieno pienu, pieliek sāli, nedaudz cukura, 1 veselu sakultu olu un 2 olu baltumus, visu
Kartupeļus novāra ar visu mizu, tad noloba, ļauj tiem atdzist, samaļ biezenī un samaisa ar putās sakultu pusi sviesta, olām,
Pildītas pankūkas
Olas sakuļ ar sāli, pielej 1/2 glāzi piena, piesijā miltus, apmaisa, pielej pārējo pienu, noliek pusstundu stāvēt. Cep plānas pankūkas,
Medījumu cepeti sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām šķēlēs un tās savukārt iegarenos gabaliņos. Burkānus notīra, noskalo, sagriež plānās ripiņās, liek katliņā
Tikko sarīvētu kartupeļu masā iemaisa gaļu, sasmalcina tos, saceptus sīpolus, sāli, piparus. Pannā sakarsētos taukos liek ar karoti kotletes un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO