Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Dažādi salāti

Dažādi salāti

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Makaronu salāti 4.07

Makaronus izvāra viegli sāļā ūdenī, nokāš, noskalo ar vārītu ūdeni, atdzesē. Zivīm novelk ādu, izņem asakas. Ābolus rupji sarīvē vai sagriež plānās šķēlītēs. Visu sajauc ar majonēzi, krējumu vai tomātu biezeņa un krējuma maisījumu. Pasniedz...Skatīt recepti

Olu un rīsu salāti 4.17

Rīsus izvāra, lai tie būtu irdeni, nokāš, noskalo ar vārītu ūdeni, atdzesē. Olas vāra cietas (10—12 min.), noloba, sagriež šķēlītēs. Salātu Japas noskalo, nosusina, saplūkā. Mērci pagatavo šādi: majonēzi samaisa ar krējumu, pielej citronu sulu,...Skatīt recepti

Japāņu salāti 4.22

Rīsus vāra irdenus. Zivju fileju izsautē vai sacep, tad pagatavo mērci: sardīnes sastrādā masā, atšķaida ar eļļu, etiķi, sinepēm, pēc garšas pievieno sāli. Izvārītos, atdzesētos rīsus sajauc ar kubiņos sagrieztiem nomizotiem āboliem, sarīvētu sīpolu, zivju...Skatīt recepti

Siera salāti 4.25

Sieru, desu un no sēklotnes atbrīvotu papriku vai gurķi griež strēmelēs, sajauc ar sakapātiem sīpoliem, riekstiem. Pārlej ar eļļas, etiķa, sinepju, sāls un zaļumu marinādi. Uzmanīgi izcilā, kārto ar salātu lapām izklāta stikla traukā.

...Skatīt recepti

Čehu salati 4.08

Sasmalcinātas salātu sastāvdaļas pārlej ar eļļas, etiķa, tomātu biezeņa un garšvielu maisījumu.

...Skatīt recepti

Berlīnes salāti 4.26

Saknes pēc notīrīšanas sagriež kubiņos vai šķēlītēs

...Skatīt recepti

Kartupeļu un sēņu salāti 4.22

Marinētas sēnes sagriež gabaliņos. Tāpat sagriež ar mizu vārītus kartupeļus, skābētus gurķus. Sīpolus sīki sasmalcina. Pēc tam visas salātu sastāvdaļas sajauc, pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru, samaisa. Liek dziļākā traukā un pārkaisa sīki sasmalcinātus zaļumus.

Uzturvērtība:...Skatīt recepti

Sēņu salāti 4.22

Sēņu salātus gatavo no tikko novārītām vai marinētām, sālītām sēnēm. Sālītas sēnes mērcē aukstā ūdenī, lai samazinātu sāls saturu. Sēnes sagriež gabaliņos, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, pērlej etiķa un eļļas maisījumu, samaisa. Liek dziļākā traukā,...Skatīt recepti

Siera salāti tomātu mērcē 4.18

Sieru un desu sagriež kubikos, pievieno sāli, piparus, aso tomātu mērci ar mārrutkiem, seleriju ekstraktu, ķiploku, sēņū un gaļas ekstraktu, nedaudz eļļas un citronu sulas. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

...Skatīt recepti

Siera salāti ar āboliem 4.16

Sieru un ābolus sagriež salmiņos un pieliek sīki sasmalcinātus sīpolus un zaļumus, pieber sāli, pieliek piparus, cukuru un ābolu etiķi. Pārlej ar majonēzi un pārkaisa ar sakapātiem riekstiem.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gurķu , marinēti gurki , jēra , ķirb , bietes ,
Šodien vārda dienas svin:
Eiženija, Ženija



Noderēs
Kāļus nomizo, nomazgā un sagriež kubveida gabaliņos. Liek katliņā, pārlej ūdeni vai buljonu, lai kāļi būtu tikko pārsegti, pieliek sāli,
Notīrītus teļa pieņus 1/4 st. vāra buljonā un tad izņem laukā un sagriež mazos gabaliņos. Teļu mēles uzliek ar litru
Kaltētus augļus noskalo remdenā ūdeni, novāra ar ūdeni mīk­stus, izņem kauliņus, izberž caur sietiņu. Augļu biezeni sajauc ar cukuru, berztu
Olu dzeltenumu, pienu un sāli sakuļ kopā, pastāvīgi maisot pielej klāt ar cepjamo pulveri sajauktiem miltiem, un maisa, kamēr dabū
Kartupeļus izvāra ar visu mizu vai nomizotus. Sviestu un pienu uzkarsē, pieliek sieru un lēni silda uz liesmas vai tur
Nomērcētu silķi iztīra, atdala no asakām un ādas, samaļ vai smalki sakapā. Sīpolu sasmalcina, sviestā sacep. Siļķi samaisa ar sīpoliem,
Sagatavotai butei no vidus asakas uz malām noloba gaļu tā, ka dabū 4 fileja gabalus, kurus tad arī iemarinē. Pēc

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO