Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu salāti Nākošā »

Dārzeņu un pupiņu salāti

Sastāvdaļas: 100 g kartupeļu, 50 g biešu, 50 g sk. gurķu, 25 g pupiņu, 50 g sk. krējuma, 2 g cukura, sāls, zaļumi.

Gatavošana:

Bietes, kartupeļus ar mizu vāra mīkstus, atdzesē, nomizo un sagriež mazos kubveida gabaliņos. Mērcētas pupiņas sālsūdenī vāra mīkstas un atdzesē. Sasmalcinātām bietēm un kartupeļiem pievieno pupiņas, sagrieztu skābētu gurķi, skābu krējumu, sāli, cukuru, etiķi, samaisa.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 8,1 g, taukvielas 14,6 g, ogļhidrāti 37,6 g, kalorijas 324.

Pievienots: 2010-08-23
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: xxxandrisxxx
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.19/42
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
dārzeņu , Aknas , frikadeles , polu , krējuma ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Kaltētu, apbrūninātu rupjmaizi pārlej ar ūdeni un vāra, līdz maize izšķīdusi, izberž caur sietiņu. Masai pievieno cukuru, kaltētus, uzbriedinātus augļus
Mērcei olas dzeltenumu samaisa ar sinepēm, sāli un pakāpeniski iekuļ eļļu. Kad visa eļļa ir iemaisīta, mērcei pakāpeniski pievieno ābolu
Rīsus nomazgā, izvāra mīkstus, liek uz sieta mandeles applaucē, noloba, sakapā. Rīsus samaisa ar cukuru, mandelēm, sakultu putu krējumu, liek
Sarīvēto kartupeļu masai nospiež lieko sulu, šķidrumu atstāj, lai nosēstos ciete. Spinātu biezeni uzkarsē, maisot ieber mannu, uzbriedina, pieliek sāli
5 šķēles galda maizes uzgrauzdē uz sausas pannas, anšoviem iztīra asakas, smalki sakapā un sajauc ar cieti novārītu olu dzeltenumu
Sakarsētā taukvielā sacep notīrītus sasmalcinātus sīpolus, pieliek miltus, maisot apcep, atšķaida ar buljonu, pienu vai krējumu, pieliek sāli, piparus un
Veselas seleriju saknes apvāra tā lai nav pārāk mīkstas, mizo, griež kubiņos, pievieno sarīvētus ābolus un smalki grieztu sīpolu, visu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO