Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu salāti Nākošā »

Dārzeņu un augļu salāti

Sastāvdaļas: 200 g gurķu, I50g ābolu, 100 g burkānu, 100g kolrābju 100g plūmju, 50g cidoniju sulas, zaļumi, 200 g saldā krējuma.

Gatavošana:

Gurķus nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež strēmelītēs, Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes un sagriež šķēlītēs. Burkānus un kolrābjus sarīvē skaidiņās, plūmēm novelk miziņū, izņem kauliņus un sagriež šķēlītēs. Visu sajauc, apslaka ar cidoniju sulu un pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus Pēc garšas pieber sali, Sagatavotus salātus un liek mazajos salātu traukos un pārliek ar putukrējumu Rotā ar augļiem un dārzeņiem.

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2012-12-30
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: sila
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.10/29
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
klimpas , piena mērce , kartupeļu salāti , zupa , kartupeļu klimpas ,
Šodien vārda dienas svin:
Alvīne



Noderēs
Miltus uzcep uz pannas brūnus ar sviestu un tad uzvāra ar buljonu, sagatavotām sinepēm un sāli, pēc tam vēl izberž
Svaigus zušus notīra, sagriež gabaliņos, pievieno sāli, piparus, lauru lapas, salmiņos sagrieztus sīpolus, pētersīļus un vāra, līdz gatavi. Tad pievieno
Gaļas mīkstumam no muguras vai ciskas gabala atdala plēves, iespeķo, ieberž ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī
Kartupeļus nomizo, sagriež ļoti plānās šķēlēs un taukvielās kopā ar sīpolu sacep. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtām kartupeļus,
Cieti novārītas olas noloba un sagriež ar nazi vai olu griežamo apaļās vai ovālās ripiņās. 1. Olu ripiņas citu aiz
Kartupeļus uzliek ar aukstu ūdeni, un kad tie uzvārās, novārījuma ūdeni atkal nolej nost. Tad uzlej jaunu ūdeni, pieliek klāt
Rutkus nomizo, sarīvē skaidiņās, pārkaisa sāli, cukuru un sakrata. Skābētus gurķus sagriež skaidiņās. Sasmalcinātiem rutkiem pievieno skābētus gurķus, skābu krējumu,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO