Dārzeņu salāti ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Dārzeņu salāti

Dārzeņu salāti

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Rīsu salāti 4.03

Rīsus vāra sālsūdenī irdenus, ūdeni nolej, atdzesētiem rīsiem pievieno ar citronu sulu aplietus sasmalcinātus ābolus, tad gurķus vai papriku, garšvielas, tomātu mērci. Salātos iecilā saputotu krējumu, kam pievienoti sakapāti pētersīļu zaļumi, sāls, citronu sula. Salātus...Skatīt recepti

Skābu kāpostu un biešu salāti 4.00

Skābiem kāpostiem pievieno sakapātu sīpolu, rupjās skaidās sarīvētu, vārītu bieti, iemaisa krējumu, nogaršo, ja vajadzīgs, pieliek sāli, cukuru, pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

...Skatīt recepti

Seleriju un apelsīnu salāti 4.00

Notīrītu seleriju sarīvē sīkās skaidās, pārslaka ar citronu sulu (lai nemelnētu), pievieno apelsīna daiviņas, pārlej ar krējumu, pēc garšas pieliek sāli un cukuru, izmaisa.

...Skatīt recepti

Ābolu un ķirbju salāti 4.13

Notīrītus ābolus un ķirbjus sarīvē rupjās skaidās, pārslaka ar saldinātu sulu, iemaisa iepriekš izkarsētus sakapātus riekstus.

...Skatīt recepti

Kāļu salāti 4.17

Notīrītus kāļus sarīvē skaidās, pievieno sasmalcinātus sīpolus, krējumu vai eļļu, sāli, cukuru.

...Skatīt recepti

Tomātu un puķukāpostu salāti 4.15

Puķukāpostus izvāra vieglā sālsūdeni, novieto uz sieta,' atdzesē, sadala sīkās rozītēs vai sakapā, sajauc ar majonēzi vai krējumu, kapātām dillēm. Salātus kartb kopējā traukā vai porciju salātu traukos, virsu uzliek tomātu šķēlītes.

...Skatīt recepti

Lapu salāti 4.13

Salātu galviņām atdala bojātās lapiņas. Pārējās salātu lapiņas tekošā ūdenī rūpīgi noskalo un uz sieta notecina. Pēc tam ar rokām saplucina, pārlej skābu krējumu, kam pievienota sāls, cukurs, sasmalcinātas diļļu lapiņas, lociņi un izcilā. Sagatavotos...Skatīt recepti

Gurķi ar krējumu 4.13

Gurķus nomazgā, nomizo, sagriež ripiņās un sajauc ar skābu krējumu, kam pievienota sāls, cukurs, sasmalcināti diļļu zaļumi, vai eļļas un etiķa maisījums.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 1,7 g, taukvielas 14,1 g, ogļhidrāti 4,2 g, kalorijas 157.

...Skatīt recepti

Gurķi ar etiķi 4.08

Gurķus nomazgā, nomizo, sagriež ripiņās un sajauc ar skābu krējumu, kam pievienota sāls, cukurs, sasmalcināti diļļu zaļumi, vai eļļas un etiķa maisijums.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 0,7 g, ogļhidrāti 2,7 g, kalorijas 14.

...Skatīt recepti

Tomātu salāti 4.14

Vidēja lieluma tomātus nomazgā, nosusina un ar asu nerūsējoša tērauda nazi sagriež ripiņās. Sīpolus sagriež līdzīgās ripiņās. Lēzenā traukā liek tomātu un sīpolu ripiņas citu aiz citas, pārkaisa ar zaļumiem un pārlej etiķa un eļļas...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vīna , kāpostiem , zivis , kartupeļu , angļu ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīsliņas. Pākstis sagriež slīkos gabaliņos un vāra nelielā ūdens daudzumā. Gatavas notecina un atdzesē. Notīrītas
Filejiem noņem virsējās plēves, apcep karstos taukos visas puses brūnas, vāra katliņā. Mīkstai gaļai pieliek skābu krējumu, sagrieztas baravikas, sāli.
Mēļnsaknes rūpīgi nomazgā, liek verdošā, viegli sāļā ūdenī, vāra mīkstas. Tad melnsaknes nokāš, atdzesē, notīra, sagrieztas liek katlā izkausētā, uzkarsētā
Vistu notīra, nosvilina, izņem iekšas, noņem ādu, gaļu ar maizi, sāli, kausētu sviestu, olu dzeltenumu, izmaļ, pieliek saputotus olu
Bietes nomazgā, notīra un sarīvē. Katliņā izkausē sviestu, pievieno rīvētās bietes un apmaisot viegli apcep, tad pievieno buljonu lai dārzeņi
Izsijātus miltus uzber uz dēļa un to vidū ietaisa bedrīti, kurā iepilda jēlu olu dzeltenumu un izkausētu sviestu. Tad mīklu
Kartupeļus nomizo, sagriež ļoti plānās šķēlēs un taukvielās kopā ar sīpolu sacep. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtām kartupeļus,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO