Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Citi

Citi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pildīti bumbieri 4.29

Izvēlas gatavus, ne pārāk saldus cietas šķirnes bumbierus, bumbierus pārgriež uz pusēm, izdobj serdes vietu tā, lai dobuma varētu ievietot pildījumu, un apslaka ar citronu vai cidoniju sulu. Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ divas...Skatīt recepti

Pildīti āboli 4.23

Nomazgātiem āboliem nogriež virsiņu, izdobj vidu. Desu vai šķiņķi un papriku sagriež nelielos kubiņos. Ķiršiem izņēm kauliņus, ogas sagriež 4 daļās. Ābola mīksto izdobto daļu sarīvē uz rupjas rīves. No eļļas, citronu vai cidoniju sulas,...Skatīt recepti

Vīnogu salāti ar skabētiem kāpostiem 4.24

Nomazgātas vīnogas notecina, sagriež 4 daļās, atbrīvo no kauliņiem un samaisa ar sasmalcinātiem skābētiem kāpostiem un ar sarīvētiem burkāniem. Eļļu sajauc ar cidoniju vai citronu sulu, pieber cukuru pēc garšas, pārlej salātiem un samaisa.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vīna , mīkla , burkānu , augļu , Grūbu ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Vārītai zivs gaļai izņem asakas, gaļu sadala mazos gabaliņos, sajauc ar plānās šķēlītēs sagrieztām, sutinātām sēnēm un ar bešamelmērci, un
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Miltus un sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep, tad pielej 3/4 l ūdens, sāli, pēc patikas vēl kādas čepešmērces, un kad buljons
Pienu uzkarsēlīdz 95C, pastavīgi maisot, pieliek gaļas mašīnā samaltu biezpienu. No biezpiena skābuma piens pamazām sarec. Ja biezpiens ir salds,
Sagrieztus ķirbjus paredzētā ūdens daudzumā vāra mīkstus, izberž caur sietiņu. Masu pievieno verdošam pienam, pieliek cukuru, atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra,
Notīrītus kartupeļus sagriež glītos gabaliņos, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno nedaudz sāls un vāra. Puravus rūpīgi nomazgā, sagriež ripiņās, sviestā
Nierēm izgriež urīnvadus, tās mērcē etiķūdenī, to vairākkārt mainot. Izmērcētās nieres noskalo. Liellopu gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām, gaļas šķēles

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO