Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zivju pastēte 4.04

Notīrītām zivīm (ja āda tumša, to novelk) atdala asakas un mīkstumu samal gaļas mašīna (2 reizes), pievieno izmērcētu baltmaizi, garšvielas, olas, krējumu, masu ar karoti labi sastrādā. Veidnīti izziež ar sviestu, ieliek sagatavoto zivju masu...Skatīt recepti

Makaronu salāti 4.07

Makaronus izvāra viegli sāļā ūdenī, nokāš, noskalo ar vārītu ūdeni, atdzesē. Zivīm novelk ādu, izņem asakas. Ābolus rupji sarīvē vai sagriež plānās šķēlītēs. Visu sajauc ar majonēzi, krējumu vai tomātu biezeņa un krējuma maisījumu. Pasniedz...Skatīt recepti

Olu un rīsu salāti 4.17

Rīsus izvāra, lai tie būtu irdeni, nokāš, noskalo ar vārītu ūdeni, atdzesē. Olas vāra cietas (10—12 min.), noloba, sagriež šķēlītēs. Salātu Japas noskalo, nosusina, saplūkā. Mērci pagatavo šādi: majonēzi samaisa ar krējumu, pielej citronu sulu,...Skatīt recepti

Japāņu salāti 4.22

Rīsus vāra irdenus. Zivju fileju izsautē vai sacep, tad pagatavo mērci: sardīnes sastrādā masā, atšķaida ar eļļu, etiķi, sinepēm, pēc garšas pievieno sāli. Izvārītos, atdzesētos rīsus sajauc ar kubiņos sagrieztiem nomizotiem āboliem, sarīvētu sīpolu, zivju...Skatīt recepti

Siera salāti 4.25

Sieru, desu un no sēklotnes atbrīvotu papriku vai gurķi griež strēmelēs, sajauc ar sakapātiem sīpoliem, riekstiem. Pārlej ar eļļas, etiķa, sinepju, sāls un zaļumu marinādi. Uzmanīgi izcilā, kārto ar salātu lapām izklāta stikla traukā.

...Skatīt recepti

Rīsu salāti 4.03

Rīsus vāra sālsūdenī irdenus, ūdeni nolej, atdzesētiem rīsiem pievieno ar citronu sulu aplietus sasmalcinātus ābolus, tad gurķus vai papriku, garšvielas, tomātu mērci. Salātos iecilā saputotu krējumu, kam pievienoti sakapāti pētersīļu zaļumi, sāls, citronu sula. Salātus...Skatīt recepti

Liellopu gaļas salāti 4.16

Gaļu griež strēmelēs vai kubiņos, sajauc ar sasmalcinātām pārējām piedevām, pārlej ar garšvielu etiķa un eļļas maisījumu.

...Skatīt recepti

Zivju salāti 4.29

No asakām atbrīvotus zivs gabaliņus sajauc ar sīki sagrieztiem āboliem, bumbieriem, apelsīniem vai šo augļu konserviem, pārlej ar majonēzes, tomātu mērces un krējuma maisījumu, kam pēc garšas pievienots sāls, cukurs, sinepes, mārrutki.

...Skatīt recepti

Zivju salāti 2 4.07

Zivīm novelk ādu, izņem asakas, mīkstumu sadala gabaliņos. Gurķus nomizo un sagriež mazos kubiņos, olas sakapā, kartupeļus sagriež kubiņos. Visu sajauc ar skābu krējumu vai majonēzi, kapātiem zaļumiem.

...Skatīt recepti

Putnu gaļas salāti 4.00

Sasmalcinātu gaļu, selerijas un ābolus samaisa ar putukrējumu, kam pēc saputošanas pievienota majonēze, garšvielas. Visu uzmanīgi izcila, lai nezustu putu krējuma vieglums.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu , marin , pikantā , Siera maizītes , olas ,
Šodien vārda dienas svin:
Liza, Līze, Elizabete, Betija



Noderēs
1 ola, 10 g sviesta, 15 g sālīta laša, 100 g tomātu, 20 g majonēzes, sāls, zaļumi. Cieti novārītas olas pārgriež
Cūkas, teļa vai medījuma aknu pastēti uzziež uz rupjmaizes, saldskābmaizes vai baltmaizes šķēlītes, lai būtu ar uzkalniņu, malās mazāk. Tad
Karbonāde
Gaļas dēlīti noskalo ar aukstu ūdeni, novieto uz tā karbonādes šķēli un ar gaļas āmuriņu viegli izdauza. Ja šķēles izdauza
Sagatavotus zušus lēnām izvāra gatavus ar alu un garšvielām pagatavotā mērcē. Pasniedzot mērci, pieliek sviestu. Pasniedz ar sausiem kartupeļiem.
Dūmotam zutim novelk ādu, izņem asaku un sagriež maizes šķēlītei piemērota lieluma gabaliņos. 1. Zuša gabaliņus pārliek ar sviestu pārziestai
Notīrītus burkānus sarīvē skaidiņās, kāpostus saēvelē vai arī sagriež salmiņos. Kāpostus saspaida, pievienojot mazliet sāls līdz tie sāk suloties,
Kartupeļus notīra, izdobj, vāra, neļaujot izšķīst, nekāš, uz sieta notecina, atdzesētus piepilda ar sagatavotiem olu un redīsu salātiem, novieto traukā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO