Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas :: Zemenes

Zemenes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zemeņu krēms 4.22

Krējumu ar cukuru saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu un iecielā caur sietiņu izberztās zemenes. Pilda traukā, atdzesē. Grezno ar zemenēm un pasniedz bez piedevām.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
uzpūtenis , pastētes , šķiņķis , mēle , vistas gaļa ,
Šodien vārda dienas svin:
Ramona, Ritma



Noderēs
Koriandrs ir viengadīgs augs, pieder pie čemurziežu dzimtas. Var izaugt 30—60 cm augsts lakstaugs. Koriandra dzimtene ir Dienvideiropa. Pie mums
Nomazgātus ābolus sagriež ar visu mizu 8- 10 daļās un savāra, pastāvīgi maisot (lai tie mazliet piedegtu) ar ūdeni biezeni,
Siļķes dažas stundas nomērcē; sīpolu smalki sagriež, sviestā satvaiko, pieliek notīrītas, no asakām iztīrītas siļķes, satvaiko, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi,
Novārītu vēžu čaulas un atliekas smalki sagrūž piestiņā vai divreiz samaļ, ieliek katlā ar tik daudz ūdens, lai ūdens pilnīgi
Pavasarī pirmo gurķu salātus pagatavo ar visu mizu, bet rudens gurķus vēlams plāni nomizot. Gurķus sagriež, kā kuram tīkās, pārlej ar
Buljonā vāra sagatavotus puķukāpostus. Gatavā zupā iemaisa jēlus olu dzeltenumus, pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO