Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas :: Kompots

Kompots

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ābolu kompots 4.14

Ābolus nomizo, sagriež uz pusēm, izņem sēklotni. Miziņas un sēklotnes pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 10 minūtes, izkāš. Novārījumam pieliek cukuru, garšvielas, uzvāra, pievieno ābolus un uz lēnas uguns vāra, līdz āboli izkarsuši. Tad...Skatīt recepti

Bumbieru kompots 4.00

Bumbierus nomizo, liek etiķa vai citronskābes ūdenī, lai nekļust tumši, un pārgriež uz pusēm, izdobj sēklotni. Miziņām un sēklotnēm pārlej ūdeni, vāra 5-10 minūtes un izkāš. Novārījumam pievieno cukuru, uzvāra, liek bumbierus un vara, līdz...Skatīt recepti

Plūmju kompots 4.10

Plūmes liek verdošā ūdenī un karsē, līdz miziņa iesprēgā. Tad pārliek aukstā ūdenī, atdzesē, novelk miziņu, ja vēlas, izņem kauliņu, liek karstā cukura sīrupā un karsē, līdz vārās, lej traukā, atdzesē un pasniedz.

...Skatīt recepti

Ķiršu kompots 4.25

Ķiršus noskalo, izņem kauliņus. Kauliņus pārlej ar ūdeni, uzvāra, nokāš. Novārījumam pieliek cukuru un savāra sīrupu. Tad pievieno ķiršus un karsē līdz vārīšanai, atdzesē, lej kompotu traukā un pasniedz ar saputotu krējumu.

...Skatīt recepti

Zemeņu kompots 4.00

Zemenes noskalo, atdala kauslapiņas, liek traukā un pārlej ar karstu cukura sīrupu, kam nedaudz pievieno citronskābi, un ļauj iecukuroties. Pasniedz bez piedevām vai ar saputotu saldo krējumu.

...Skatīt recepti

Kaltētu augļu kompots 4.22

Kaltētus augļus nomazgā, liek paredzētā ūdens daudzumā un ļauj uzbriest. Tad pieliek cukuru un vāra, līdz augļi mīksti. Rozīnes vēlams pievienot vārīšanas beigās. Pēc tam lej kompota traukā, atdzesē. Pasniedz ar saputotu krējumu.

...Skatīt recepti

Meloņu kompots 4.00

Melons nomizo, sagriež šķēlēs un atdala mīkstumu. Pēc tam ar robotu nazīti sagriež rombveida gabaliņos, liek trauka un pārlej ar cukura sīrupu, kam pievienota citronskābe vai citrona sula, un ļauj iecukuroties.

...Skatīt recepti

Ķirbji dzērveņu sulā 4.10

Dzērvenes izlasa, sašķaida, pārlej ūdeni, uzvāra, izkāš, pievieno cukuru un medu. Karstu šķidrumu pārlej skaidiņās sarīvētiem ķirbjiem un ļauj iecukuroties. Pasniedz ar saputotu saldo krējumu.

...Skatīt recepti

Skābo un saldo ķiršu kompots 4.28

Ķiršus šķiro pēc lieluma. Kompotu gatavošanai lieto lielas, nebojātas ogas. Atlasītos ķiršus mazgā, nosusina uz sieta un blīvi sapilda dezinficētās burkās vai pudelēs, pārlej ar verdošu vai aukstu cukura sīrupu. Skābo ķiršu kompotam uz litru...Skatīt recepti

Paradīzes ābolu kompots 4.32

Ar doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku.

Kompota gatavošanai var lietot dažādas paradīzes ābolu šķirnes. Ieteicams lietot tādas šķirnes, kurām lielāki augļi un skaista krāsa. Ābolīšus lieto pusgatavus, kad tie labi nokrāsojušies.

Atlasa skaistākos,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sēņu zupa , kaviārs , uzpūtenis , vaigi , sacepums ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Sarkanus, vēl cietus tomātus nomazgā, nosusina un sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs . Sīpolus, labāk saldos, sagriež iespējami plānākās
Pagatavo kartupeļu biezeni. Žāvētas aprikozes nomazgā ar siltu, tad noskalo ar verdošu ūdeni, pēc tam ar nelielu ūdens piedevu izsautē
Ūdeni ar pienu uzvāra, pievieno auzu pārslas un maisot vāra 15-20 minūtes. Tad pieliek sāli cukuru, sviestu un izmaisa. Pasniedz
Pildītas pankūkas
Olas sakuļ ar sāli, pielej 1/2 glāzi piena, piesijā miltus, apmaisa, pielej pārējo pienu, noliek pusstundu stāvēt. Cep plānas pankūkas,
Pētersīļu dzimtene ir Grieķija. No seniem laikiem pazīstami kā vērtīgs ārstniecības augs. Pie mums pētersīļus kultivē kā garšas sakni. Mūsu republikā
Izsijātus miltus uzber uz dēļa un miltu vidū ietaisītā bedrītē pamazītiņām iepilda aukstu ūdeni ar sāli, pie tam mīklu mīca
5—6 pers. 10—12 olas, karote smalku sakapātu lociņu, 3 karotes sviesta, sāls. Cieti novārītas olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO