Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas :: Ķīselis

Ķīselis

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Svaigu ābolu ķīselis 4.20

Dzērvenes izlasa, noskalo, saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra, izkāš. ŠĶidrumam pievieno cukuru, garšvielas, sagrieztus, ābolus un vāra, līdz āboli mīksti. Tad pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa un uzvāra. Lej traukā, pārkaisa cukuru un atdzesē.

...Skatīt recepti

Kaltētu ābolu ķīselis 4.16

Kaltētus ābolus noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru, garšvielas un vāra, līdz āboli mīksti, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa, uzvāra, salej traukā, pārkaisa cukuru, atdzesē.

...Skatīt recepti

Kaltētu augļu ķīselis 4.11

Augļus noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru, vāra, līdz augļi mīksti, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa un uzvāra, salej traukā, pārkaisa cukuru, atdzesē.

...Skatīt recepti

Dzērveņu ķīselis 4.10

Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ūdeni un uzvāra. Tad izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra, lej traukā, pārkaisa cukuru un atdzesē. Pasniedz ar pienu vai saldu krējumu.

...Skatīt recepti

Ērkšķogu ķīselis 4.03

Notīrītas, noskalotas ērkšķogas liek ūdenī, pievieno cukuru un vara, līdz ogas pa daļai sašķīdušas, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa, uzvāra, lej traukā, pārkaisa cukuru un atdzesē. Pasniedz atdzisušu ar pienu vai vaniļas mērci.

...Skatīt recepti

Rabarberu ķīselis 4.00

Ūdeni uzvāra, pievieno nomizotus, sagrieztus rabarberus, cukuru un vara mīkstus, pieliek atšķaidītu kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra, lej traukā, pārkaisa cukuru un atdzisušu pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.

...Skatīt recepti

Burkānu ķīselis 4.24

Ūdeni uzvāra, pievieno uz sakņu rīves skaidiņās sarīvētus burkānus un vāra, līdz tie mīksti, pievieno cukuru, citronskābi vai sīki sasmalcinātas cidonijas, atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra, lej traukā un pārkaisa ar cukuru. Pasniedz atdzisušu ar pienu.

...Skatīt recepti

Ķirbju ķīselis 4.07

Sagrieztus ķirbjus paredzētā ūdens daudzumā vāra mīkstus, izberž caur sietiņu. Masu pievieno verdošam pienam, pieliek cukuru, atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra, pieber sakapātus riekstu kodolus, lej traukā un pārkaisa cukuru.

...Skatīt recepti

Rupjmaizes ķīselis 4.00

Kaltētu, apbrūninātu rupjmaizi pārlej ar ūdeni un vāra, līdz maize izšķīdusi, izberž caur sietiņu. Masai pievieno cukuru, kaltētus, uzbriedinātus augļus un vāra, līdz tie mīksti, pievieno kartupeļu cieti, uzvāra, lej traukā un pārkaisa ar cukuru.

...Skatīt recepti

Piena ķīselis 4.17

Pienu uzvāra, pievieno cukuru, uz sausas pannas apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus, vaniļu, kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra. Lej traukā, pārkaisa sakapātos riekstus un cukuru, pasniedz atdzesētu, ar jaņogu vai dzērveņu mērci.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
putraimi , sula , siļķes , renģes , kāpost ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Kārtainu želeju iegūst, sarecinot vienā traukā krāsainas želejas, kā, piemēram, piena, dzērveņu un citrona želejas. Kārtaino želeju gatavojot, traukā ielej
Skumbrijai iztīra iekšas, attīra tā, lai varētu atvērt (uzmanīgi nepārgriežot adiņu uz muguras). Krustnagliņas un koriandru sasmalcina, ķiplokus sagriež mazās
Nozvīņotu, notīrītu un nomazgātu zandartu sagriež dūres lieluma gabalos, apviļā miltos, iemērc sakultā, ar sāli un pienu (vai ūdeni) sajauktā,
Gatavā brūnā pamatmērcē ieliet smalki sakapātu vai sagrieztu gurķi, pēc tam mērci vēl vienu reiz uzvāra un nogaršina ar garšvielām.
Uzbeku plovs
Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki
Nomazgātus, notīrītus, gabaliņos sagrieztus burkānus, sasmalcinātus kāpostus un iepriekš brūngani apceptus sīpolus liek karstā ūdenī un aizvākotā traukā sautē, tad
Katlā ar speciāli ievietojamu dubultu dibenu — sieti— līdz sietam ielej verdošu ūdeni, ieliek vienāda lieluma veselus vai sagrieztus, ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO