Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas :: Želeja

Želeja

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Augļu želeja 4.04

Ābolus, bumbierus nomizo, sagriež daiviņās, izgriež sēklotni, plūmes liek verdošā ūdenī, patur, līdz miziņa iesprēgā, tad no verdoša ūdens izņem, liek aukstā ūdenī, lai atdziest. Pēc tam miziņu novelk, plūmes pārdala uz pusēm un izņem...Skatīt recepti

Ķiršu želeja 4.22

Ķiršus noskalo, atdala kauliņus. Ūdeni ar cukuru uzvāra, pievieno ķiršus un vāra uz lēnas uguns apmēram 15 minūtes. Tad pievieno uzbriedušu želatīnu un maisot izšķīdina. Pēc tam atdzesē, pilda traukos un sarecina. Grezno ar saputotu...Skatīt recepti

Dzērveņu želeja 4.19

Dzērvenes izlasa, noskalo, saspaida un izspiež sulu, čagām pārlej ūdeni, uzvāra, izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra. Pēc tam pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot izšķīdina un pielej svaigo dzērveņu sulu. Iegūto šķidrumu lej traukos un novieto, lai...Skatīt recepti

Citrona želeja 4.14

Ūdeni ar cukuru un norīvētu citrona miziņu uzvāra, izkāš. Tad pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, pielej izkāstu citrona sulu, lej traukos un sarecina. Pirms pasniegšanas grezno ar saputotu krējumu.

...Skatīt recepti

Vīna želeja 4.19

Ūdeni ar cukuru un garšvielām uzvāra, izkāš. Tad pievieno vīnu, uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina. Pēc tam lej traukos un sarecina. Pirms pasniegšanas grezno ar saputotu krējumu.

...Skatīt recepti

Piena želeja 4.17

Olas dzeltenumu ar cukuru, vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Pēc tam trauku liek karstā ūdenī un karsē, līdz masa nedaudz sabiezē. Riekstu kodolus uz pannas maisot apgrauzdē. Pēc tam noberž brūno miziņu un...Skatīt recepti

Kārtainā želeja 4.11

Kārtainu želeju iegūst, sarecinot vienā traukā krāsainas želejas, kā, piemēram, piena, dzērveņu un citrona želejas. Kārtaino želeju gatavojot, traukā ielej vispirms vienu želeju. Kad tā sarecējusi, ielej citas krāsas līdz sarecēšanai atdzesētu želeju, kad tā...Skatīt recepti

Ananasu Želeja 0.00

Ananasu Želeja

Cukuru uzvāra ar ūdeni un nosmeļ putas, piejauc citronsulu u ananasu sulu un 3/4 gabaliņos sagrieztu ananasu, pielej karstā ūdenī uzvārītu želantīnu, šķīdumu iepilda ar aukstu ūdeni izskalotā formā,  piepildot formu tikai līdz pusei. Kad...Skatīt recepti

Apelsīnu želeja 0.00

Apelsīnu un citronu sulu savāra ar ūdeni un cukuru dzidrā sī­rupā, pieliek želatīnu un visu sakuļ cietās putās. Galdā želeju pa­sniedz glāzēs izgāztu uz maziem stikla šķīvīšiem....Skatīt recepti

Aveņu želeja 0.00

Ūdeni uzvāra ar cukuru un aveņu sulu, piejauc ūdenī izšķīdinātu želatīnu, šķidrumu iepilda ar aukstu ūdeni izskalotā formā vai stikla bļodā un noliek  dzesēt. Var ari aveņu sulas vietā ņemt aveņu sī­rupu — 1/2 litru...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mīklas , Olu kūkas , biezenis , dārzeņu salāti , Rīvētu kartupeļu ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Notīrītu galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes, notīrītas kājas sacērt un arī sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk. Gaļu nomazgā,
Uzvārītā ūdenī ieber sago, pieliek sāli un lēni vāra, pielejot pienu. Gatavs sago ir uzbriedis rīsu grauda lielumā, caurspīdīgs, mīksts.
Mandeles notīra, sarīvē kopā ar šokolādi pēc iespējas smalkāk. Olu baltumus ar cukuru labi saputo. Putojot pieber cukuru un pielej
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Mazgātās, smalki sakapātus nieru taukus sajauc ar izsijātu berztu baltmaizi, cukuru, smalki sakapātiem nomizotiem āboliem, citronsulu, berztu citrona mizu, berztu
2 kg sivēna gaļas (pleca gabals ar visu ādu), 1 tējkarote salpetra, 1 tējkarote cukura, sāls, 6 olas, pipari, muskata
Pavasarī pirmo gurķu salātus pagatavo ar visu mizu, bet rudens gurķus vēlams plāni nomizot. Gurķus sagriež, kā kuram tīkās, pārlej ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO