Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Āboli

Saldās ābolu pusītes

Sastāvdaļas: 1 kg saldu ābolu, 40 gr. cukura, 1/2 gl. ūdens.

Gatavošana:

Nomazgātus, nemizotus ābolus sagriež četrās daļās, izgriež serdes. Pannā viegli uzbrūnina cukuru, pielej ūdeni, izsutina ābolus virumā mīkstus. Sakārto uz stikla bļodas un pasniedz ar putukrējumu.

Pievienots: 2010-07-18
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.07/30
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Baraviku , marinēti gurki , šokolādes , cepta , krēms ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Sviestu nedaudz sabrūnina, pievieno rīvmaizi, sāli, citrona sulu pēc garšas. Pasniedz pie vārītiem ēdieniem.
Kāļus nomizo, nomazgā un sagriež kubveida gabaliņos. Liek katliņā, pārlej ūdeni vai buljonu, lai kāļi būtu tikko pārsegti, pieliek sāli,
Cūkas gaļu svaigu, sālītu vai dūmotu sagriež mazos, garenos gabaliņos, liek uz pannas un apcep. Sīpolus, sēnes (sālītas sēnes iepriekš
Cūkgaļas cepeti, vārītu mēli, papriku un marinētus gurķus sagriež garenos gabaliņos. Baravikas sagriež plānās šķēlītēs. Eļļu sajauc ar etiķi, sinepēm,
Ar gaļu, smalki sagrieztiem buljona zaļumiem un smaržīgiem pipariem izvāra spēcīgu gaļas buljonu, kurā novāra mīkstus kartupeļus. Kad ēdiens galdā
Aveņu plāte
Izlasītas avenes sakārto uz stikla plātes un aplej ar sīrupu un īsi pirms pasniegšanas aplej ar 1/4 L svaiga krējuma.
Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO