Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas :: Āboli

Āboli

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Saldās ābolu pusītes 4.07

Nomazgātus, nemizotus ābolus sagriež četrās daļās, izgriež serdes. Pannā viegli uzbrūnina cukuru, pielej ūdeni, izsutina ābolus virumā mīkstus. Sakārto uz stikla bļodas un pasniedz ar putukrējumu.

...Skatīt recepti

Augļi ar krējumu 4.16

Ābolus un bumbierus ar mizu sagriež plānās, mazās šķēlītēs vai saēvelē skaidiņās, pārkaisa cukuru un samaisa. Tad pievieno skābu krējumu, sasmalcinātas svaigas plūmes, riekstus, samaisa, nogaršo. Kārto traukā un pasniedz pie mājputnu vai medījumu ēdieniem.

...Skatīt recepti

Āboli cukura un etiķa sīrupā 4.00

Izvēlas paradīzes ābolīšus vai sīpoliņus. Ābolus nomazgā, kātiņu nokasa un nogriež īsāku, izgriež ziedu kausiņus un ar tievu kociņu sadursta. Ūdeni, etiķi, cukuru un garšvielas savāra sīrupā. Tajā liek vārīties ābolus un lēni vāra, līdz...Skatīt recepti

Putu krējums ar āboliem 0.00

Ābolus nomazgā, izcep, izrīvē caur sietu, pieliek cukuru un pu­to, kamēr biezenis paliek balts. Sakultu putu krējumu sajauc ar ābolu putām, ieliek deserta traukā, pasniedz ar saldu pienu....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Gaļas sacepums , brūna mērce , šnicele , biezeņi , želeja ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež gabaliņos. Katliņā izkausē taukus vai sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlej nedaudz ūdens, pieliek sāli,
Apelsīnus un citronu ar nazi plāni nomizo. Buljonu kopā ar miziņām uzvāra, miziņas izņem, buljonu sabiezina ar aukstā ūdenī iemaisītu
Notīra kartupeļus un ķirbjus, ķirbjus sagriež mazākos, kartupeļus - lielākos gabalos, pārlej ar verdošu ūdeni un gatavībai, tad pielej pienu,
Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Kāpostus uzliek vārīties aukstā ūdenī. Ja kāposti par skābiem, tiklīdz tie pirmo reizi uzvārījušies, apmaina ūdeni. Apmēram pēc stundas, kad
Sviestā uzbrūnina šķēlēs sagrieztus sīpolus, pievieno miltus, uzlej šķidrumu, klāt pieliekot garšvielas. Mērci lēnām ievāra līdz vajadzīgajam biezumam; tad izberž
Jēlu šķiņķi divreiz samaļ, tad sajauc ar novārītiem, nomizotiem un smalki saberztiem kartupeļiem, miltiem, olām, sāli, uņ visu krietni samīca.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO