Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ābolu kompots 4.14

Ābolus nomizo, sagriež uz pusēm, izņem sēklotni. Miziņas un sēklotnes pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 10 minūtes, izkāš. Novārījumam pieliek cukuru, garšvielas, uzvāra, pievieno ābolus un uz lēnas uguns vāra, līdz āboli izkarsuši. Tad...Skatīt recepti

Skābo un saldo ķiršu kompots 4.28

Ķiršus šķiro pēc lieluma. Kompotu gatavošanai lieto lielas, nebojātas ogas. Atlasītos ķiršus mazgā, nosusina uz sieta un blīvi sapilda dezinficētās burkās vai pudelēs, pārlej ar verdošu vai aukstu cukura sīrupu. Skābo ķiršu kompotam uz litru...Skatīt recepti

Dzērvenes ar medu un ķiplokiem. 4.23

Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.

Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam blenderī un blenderējam kamēr iegūstam vienlīdzīgu masu, tad pievienojam medu un kārtīgi apmaisām visu kopā....Skatīt recepti

Paradīzes ābolu kompots 4.32

Ar doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku.

Kompota gatavošanai var lietot dažādas paradīzes ābolu šķirnes. Ieteicams lietot tādas šķirnes, kurām lielāki augļi un skaista krāsa. Ābolīšus lieto pusgatavus, kad tie labi nokrāsojušies.

Atlasa skaistākos,...Skatīt recepti

Upeņu kompots 4.28

Upeņu ogas satur C vitamīnu ap 300 mg% un P vitamīnu 500 mg%. C un P vitamīna daudzuma ziņā upenes starp ogām ieņem pirmo vietu. Upenes ir vienas no vērtīgākajām ogām, tāpēc no tām ziemai...Skatīt recepti

Ķiršu želeja 4.22

Ķiršus noskalo, atdala kauliņus. Ūdeni ar cukuru uzvāra, pievieno ķiršus un vāra uz lēnas uguns apmēram 15 minūtes. Tad pievieno uzbriedušu želatīnu un maisot izšķīdina. Pēc tam atdzesē, pilda traukos un sarecina. Grezno ar saputotu...Skatīt recepti

Kaltētu ābolu ķīselis 4.16

Kaltētus ābolus noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru, garšvielas un vāra, līdz āboli mīksti, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa, uzvāra, salej traukā, pārkaisa cukuru, atdzesē.

...Skatīt recepti

Plūmju kompots 4.10

Plūmes liek verdošā ūdenī un karsē, līdz miziņa iesprēgā. Tad pārliek aukstā ūdenī, atdzesē, novelk miziņu, ja vēlas, izņem kauliņu, liek karstā cukura sīrupā un karsē, līdz vārās, lej traukā, atdzesē un pasniedz.

...Skatīt recepti

Rabarberu kompots 4.29

Rabarbaru kātus kompota gatavošanai izmanto līdz vasaras vidum. Kompotam jāņem sulīgi, trausli kāti, kuri nav pārauguši.

Rabarberu kātam nogriež abus galus, lieto vidusdaļu. Kātus nomazgā, novelk mizu un sagriež 2 cm garos slīpos gabalos. Tad sagrieztos...Skatīt recepti

Kārtainā želeja 4.11

Kārtainu želeju iegūst, sarecinot vienā traukā krāsainas želejas, kā, piemēram, piena, dzērveņu un citrona želejas. Kārtaino želeju gatavojot, traukā ielej vispirms vienu želeju. Kad tā sarecējusi, ielej citas krāsas līdz sarecēšanai atdzesētu želeju, kad tā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Nīlas , stirna , bifšteks , olas , brūnā ,
Šodien vārda dienas svin:
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra



Noderēs
Vāra kafiju, nostādina, lej kafijas kannā, pasniedz glāzē, atsevišķā trauciņā liek saputotu krējumu, cukuru. Krējumu saputo ar cukuru 5 g
Filejam, novelk plēvi, nogriež taukus, iespeķo, apkaisa ar sāli un 45 min. sutina sviestā, pamazām pielejot karstu ūdeni. Dārzeņus katrus
Kartupeļu un sēņu zupa
Cauraugošu cūkas gaļu (svaigu, sālītu vai dūmotu) sagriež gabaliņos un apcep, pievieno sīpolus vai puravus, sagrieztas sēnes, tomātu biezeni un
Izvārītas paprikas pākstis veselas vai pārgrieztas gareniski uz pusēm apvāra ūdenī, kur pievienots uz litru ūdes 1 ēd.k. eļļas un
Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris mi nūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar
Pienu ar ūdeni uzvāra, pieber mannu un, nepārtraukti maisot, vāra 10-15 minūtes. Tad pieliek sāli, cukuru, sviestu, uzvāra un samaisa.
Ņem jaunas, nenobriedušas pupiņu pākstis, kurām nogriež galiņus un novelk sānu dzīslas, un liek traukā, pielej nedaudz karsta ūdens,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO