Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Žāvētu augļu uzpūtenis 4.50

Kārtīgi nomazgātus augļus ūdenī liek varīt, izsautē, tad izberž caur sietu , nogaršo un pēc garšas liek cukuru. Atdzesē. Olu baltumus puto, pievienojot pa karotei atdzesētās masas. Ja ēdienu pasniedz tūlīt pēc sagatavošanas, želatīnu neliek....Skatīt recepti

Ērkšķogu kompots 4.33

Ērkšķogas konservēšanai atšķirībā no citām ogām izmanto galvenokārt jau tehniskajā gatavībā, kad ogas sasniegušas šķirnei raksturīgo lielumu — pieaugušas, bet vēl nav ieguvušas raksturīgo garšu un krāsu.

Kompota gatavošanai ieteicamākās šķirnes ir Kuršu dzintars, Veldze, Vīksnes...Skatīt recepti

Paradīzes ābolu kompots 4.32

Ar doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku.

Kompota gatavošanai var lietot dažādas paradīzes ābolu šķirnes. Ieteicams lietot tādas šķirnes, kurām lielāki augļi un skaista krāsa. Ābolīšus lieto pusgatavus, kad tie labi nokrāsojušies.

Atlasa skaistākos,...Skatīt recepti

Rabarberu kompots 4.29

Rabarbaru kātus kompota gatavošanai izmanto līdz vasaras vidum. Kompotam jāņem sulīgi, trausli kāti, kuri nav pārauguši.

Rabarberu kātam nogriež abus galus, lieto vidusdaļu. Kātus nomazgā, novelk mizu un sagriež 2 cm garos slīpos gabalos. Tad sagrieztos...Skatīt recepti

Ābolu un mannas biezputra 4.29

Uzvāra ābolu sulu, pievieno tai cukuru pēc garšas, sviestu, nomazgātas rozīnes un pārmaisot pieber mannu. Maisot izvāra biezputru, trauku noņem no uguns. Ēdienu pasniedz atdzesētu ar pienu.

...Skatīt recepti

Bumbieri ar saldām pupiņām 4.29

Pupiņas noskalo un liek nomērcēties, kopā ar nelielu daudzumu eļļu ūdenī vara, līdz pupiņas top pusmīkstas, tad pievieno iepriekš notīrītus, glītās šķēlēs vai gabaliņos sagrieztus bumbierus un turpina sautēt, pievienojot pēc garšas sāli un...Skatīt recepti

Skābo un saldo ķiršu kompots 4.28

Ķiršus šķiro pēc lieluma. Kompotu gatavošanai lieto lielas, nebojātas ogas. Atlasītos ķiršus mazgā, nosusina uz sieta un blīvi sapilda dezinficētās burkās vai pudelēs, pārlej ar verdošu vai aukstu cukura sīrupu. Skābo ķiršu kompotam uz litru...Skatīt recepti

Upeņu kompots 4.28

Upeņu ogas satur C vitamīnu ap 300 mg% un P vitamīnu 500 mg%. C un P vitamīna daudzuma ziņā upenes starp ogām ieņem pirmo vietu. Upenes ir vienas no vērtīgākajām ogām, tāpēc no tām ziemai...Skatīt recepti

Henomeļu kompots 4.28

Tautā parasti zemo henomeli sauc par zemo Japānas cidoniju vai vienkārši par cidoniju. Henomelēm ir ļoti aromātiski augļi, tos ievāc pilngatavībā. Agrāk ievāktos augļus gatavina 10 dienas, kamēr tie kļūst krāsaini un smaržīgi. Henomeļu augļi...Skatīt recepti

Banānu plāte 4.26

Banānu plāte

Banānus noloba un pusi sagriež šķēlēs, bet otru pusi izspiež caur sietiņu, samaisa ar cukuru, vīnu un pārlej sagrieztiem banāniem.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Selerijas , Baraviku , vīna , gaļa , zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija



Noderēs
Kafiju pagatavo uz 1 l udens pievienojot 30-40 g kafijas un šķipsniņu sāls.
Desu sagriež ripiņās un taukos vai sviestā apcep. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu vai ūdeni, sāli, ķimenes un sautē,
Ūdeni ar cukuru un citrona miziņu uzvāra, izkāš. Tad šķidrumam pievieno uzbriedinātu želatīnu, ko maisot izšķīdina, un citrona sulu. Pēc
Zivis sagatavo kā iepriekš. Sīpolus notīra, sagriež un kopā ar sēnēm taukvielās sacep. Kartupeļus notīra, sagriež strēmelēs vai šķēlēs. Ietaukotā
Cūkas, teļa vai medījuma aknu pastēti uzziež uz rupjmaizes, saldskābmaizes vai baltmaizes šķēlītes, lai būtu ar uzkalniņu, malās mazāk. Tad
Ar sviestu uzvārītā pienā pamazam iejauc miltus un kuļ mīklu tik ilgi uz uguns, līdz tā vairs nelīp, atdzisušai miklai,
Nomazgātu sirdi iegriež, ierīvē ar sāli, pipariem. Sagriež desu, samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un iepilda sirdī. Pārliek speķa šķēles, aptin

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO