Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Banānu plāte 4.26

Banānu plāte

Banānus noloba un pusi sagriež šķēlēs, bet otru pusi izspiež caur sietiņu, samaisa ar cukuru, vīnu un pārlej sagrieztiem banāniem.

...Skatīt recepti

Sutinātas bumbieru šķēles 4.26

Ņem labi lielus bumbierus, nomizo, sagriež šķēlēs un izsutina mīkstus sviestā, vīnā , cukurā un ūdenī. Beigās pārlej krējumu.

...Skatīt recepti

Saldās ābolu pusītes 4.07

Nomazgātus, nemizotus ābolus sagriež četrās daļās, izgriež serdes. Pannā viegli uzbrūnina cukuru, pielej ūdeni, izsutina ābolus virumā mīkstus. Sakārto uz stikla bļodas un pasniedz ar putukrējumu.

...Skatīt recepti

Aveņu plāte 4.22

Aveņu plāte

Izlasītas avenes sakārto uz stikla plātes un aplej ar sīrupu un īsi pirms pasniegšanas aplej ar 1/4 L svaiga krējuma.

...Skatīt recepti

Augļi ar krējumu 4.16

Ābolus un bumbierus ar mizu sagriež plānās, mazās šķēlītēs vai saēvelē skaidiņās, pārkaisa cukuru un samaisa. Tad pievieno skābu krējumu, sasmalcinātas svaigas plūmes, riekstus, samaisa, nogaršo. Kārto traukā un pasniedz pie mājputnu vai medījumu ēdieniem.

...Skatīt recepti

Āboli cukura un etiķa sīrupā 4.00

Izvēlas paradīzes ābolīšus vai sīpoliņus. Ābolus nomazgā, kātiņu nokasa un nogriež īsāku, izgriež ziedu kausiņus un ar tievu kociņu sadursta. Ūdeni, etiķi, cukuru un garšvielas savāra sīrupā. Tajā liek vārīties ābolus un lēni vāra, līdz...Skatīt recepti

Bumbieri cukura un etiķa sīrupā 4.26

Bumbierus nomazgā, nomizo, kātiņu nokasa, nogriež īsāku. Mazos bumbierus atstāj veselus, lielākos sagriež gareniski uz pusēm. Uz pusēm pārgriež arī kātiņu un ar seržu dobjamo karotīti izņem serdes. Tā sagatavotus bumbierus lēni vāra cukura un...Skatīt recepti

Svaigu ābolu zupa 4.24

Ābolus nomazgā, nomizo vai ar mizu sagriež gabaliņos, atdala sēklotni. Ūdeni uzvāra, pievieno cukuru, ābolus, citrona vai apelsīna miziņu un uz lēnas uguns vāra, līdz āboli mīksti. Tad pievieno kartupeļu cieti, ja vēlas, krāsai pievieno...Skatīt recepti

Kaltētu ābolu zupa 4.23

Kaltētus ābolus nomazgā, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un ļauj dažas stundas, uzbriest. Tad pievieno cukuru, garšvielas (kanēli, krustnagliņas) un vāra, līdz āboli mīksti, pievieno kartupeļu cieti un uzvāra.

...Skatīt recepti

Kaltētu augļu zupa 4.14

Kaltētus augļus (ābolus, bumbierus, plūmes) nomazgā, pārlej ar paredzēto ūdens daudzumu, ļauj uzbriest. Pēc tam pievieno cukuru un vāra, līdz augļi mīksti, pievieno kartupeļu cieti un uzvāra.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pīrāgs , gulas , melle , tomatu salati , burkānu ,
Šodien vārda dienas svin:
Liza, Līze, Elizabete, Betija



Noderēs
Sīki sasmalcinātus sīpolus kopā ar tomātu biezeni sviestā apcep. Tad pievieno krējuma mērci un vāra aptuveni 5 minūtes. Pēc tam
Lasi sakapā smalki vai izmaļ caur mašīnu, tāpat izmaļ mērcētu, nospiestu baltmaizi, pielej kausētu sviestu, skābu krējumu, sakultas olas, sāli,
Foreles nozvīņo, iztīra iekšas, nomazgā, sadala, uzkaisa nedaudz sāls. Ūdenim pievieno garšvielas, vārošā liek zivis, vāra ap 10 minūtēm, tad
Labi nomazgātu vistu sadala, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nopūto. Buljonu vāra uz mazas liesmas. Kad gaļa gandrīz
Gaļu apdauza ar koka āmurīti, sarullē kopā, sasien cieši ar aukliņu, apkaisa mazliet ar sāli, apcep sviestā uz gaišas uguns
Mandelēm uzlej verdošu ūdeni, lai viegli nolobītos miziņa. Notīrītās mandeles samaļ vai sarīvē. Pienu uzvāra, pievienojot cukuru, vaniļu, sagatavotās mandeles
Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena, sāli, cukuru, samaisa un šajā šķidrumā iesijā miltus, pielej pa daļām atlikušo pienu, izkausētu sviestu,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO