Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Profils

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezeņ , jēra , Dārzeņu salāti , šam , rabarb ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Lielākus, notīrītus un nomazgātus burkānus sagriež 2—3 daļās, vāra maz sālītā ūdenī, līdz tie sašķīst, un tad izberž caur sietiņu.
Bumbierus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs un apslaka ar citronu vai cidoniju sulu. Plūmēm izņem kauliņus, sagriež plānās šķēlītēs un pievieno
Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli, pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos,
Baltmaizes kukulim ar rīvi norīvē garozu, sagriež šķēlītēs. Tās pārziež ar sviestu, pārkaisa sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī gaiši
Plūmes nomazgā, pārdala uz pusēm; izņem kauliņus un ar dažiem sagrūstiem kodoliem kauliņus labi novāra ūdenī, Pāri palikušo šķidrumu nokāš
Biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno labu skābu krējumu, sāli, ķimenes un samīca. Tad izveido ap 100 g smagus konusveida sieriņus,
Gaļu sagriež gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep. Tad saliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO