Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "zivju"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Aukstā tomātu-zivju zupa 4.30

Zupai nepieciešams izmantot svaigus, vārītus vai žāvētus zivs gabaliņus bez asakām. Zupa garšīga arī ar iztīrītām, sakapātām ķilavām. Sīpoliem pievieno sāli, saberž vai sakrata līdz tie kļūst mīksti. cieti novārīto...Skatīt recepti

Dzidrais zivju buljons 4.05

Notīrītos asarus parlej ar aukstu ūdeni, uzvara un noputo. Tad pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus un lēni vāra 45-60 minūtes. Ikrus saberž, pielej nedaudz ūdens, samaisa un ļauj vēsumā stāvēt 30...Skatīt recepti

Kartupeļu un zivju omlete 4.36

Kartupeļus sagriež šķēlītēs vai gabaliņos, sīpolu sagriež ripās un taukvielās sacep. Tad pieliek zivis, maisot cep, pārlej olu, krējuma, sinepju un sāls maisījumu, visu izkarsē, pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un zivju sacepums I 4.25

Zivju fileju sagriež garenos, pirksta platos gabaliņos, samaisa ar pipariem, pētersīļu zaļumiem, sakapātu sīpolu un ķiploku, trauku noslēdz un atstāj līdz pārējo produktu sagatavošanai. Kartupeļus sagriež stienīšos. Burkānus sarīvē uz...Skatīt recepti

Kartupeļu un zivju kroketes 4.20

Zivju fileju samaļ, pievieno sasmalcinātu, taukvielās saceptu sīpolu, 2 olu dzeltenumus, 1 sakultu olu, sāli, piparus, kartupeļu masu un tik daudz miltu, lai kroketes cepot neizjuktu. Kroketes apviļā pussakultā, ar...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un zivju kotletes 4.09

Fileju samaļ gaļas mašīnā, samaisa ar sarīvētajiem kartupeļiem un sasmalcinātiem, taukvielās saceptiem sīpoliem, sāli un skābo krējumu, masu labi sastrādā, iemaisa sakultas olas, veido kotletes, tās apviļā rīvmaizē un izcep...Skatīt recepti

Smalks, balts zivju buljons 4.26

Vispirms sagatavo zivis. Atdalītu līdakas gaļu ar aknām noliek pie malas, bet līdakas atkritumus sadauza un nomazgā, uzliek kopā ar gabalos sagrieztiem asariem, un ar ūdeni, sīpoliem, sāli un garšvielām...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
senu , kāpostu , Rīvētu kartupeļu , menca , cīsiņi ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Notīrītas, sasmalcinātas gailenes sviestā pasaulē, ievieto katlā, pielej verdošu ūdeni, pievieno taukvielās apceptus sīpolus un šķiņķa gabaliņus, sagrieztus kartupeļus, visu
Katru gaļu sagriež gabaliņos atsevišķi - cukuru, sāli, samaisa, gaļu apsālā. Speķi sagriež sīkos gabaliņos. Otrā dienā vērša gaļu
Spinātus notīra un 5 min. vāra maz sālītā ūdenī, tad nospaida un smalki sakapā. Pieliek krējumu olu dzeltenumus, miltus, izkausētu
Gaļu atbrīvo no cīpslām un plēvēm, griež šķērsām muskuļiem šķēlēs, viegli izdauza. Ieziež no abām pusēm ar sāli, papriku, cep
Sīpolus sasmalcina, katlā sakarsētā taukvielā apcep, pieliek salmiņos sagrieztus kāpostus un apmaisot karsē, līdz kāposti sakrīt, tad pielej nedaudz karsta
Lasi nomazgā zvīņot nevajaga, tad pārgriež, iztīra iekšas, labi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta. Verdošam ūdenim piemet garšvielas, lasi
Kartupeļus dienu iepriekš novāra ar visu mizu mīkstus un noloba. Olas sakuļ ar sāli un sajauc ar kādu lāsīti piena.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO