Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "ziemai"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pikantie dārzeņu salāti ziemai. 4.00

Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos tomātus blanšē un noņem mizu. Tomātus var arī neblanšēt un...Skatīt recepti

Sēņū pulveris - ziemai 4.00

Labāk ir izmantot baltās sēnes (baravikas, beciņas). Sēnes labi notīra. Sēnes kaltē tik ilgi, kamēr tāš sāk lūzt. Tad sēnes sasmalcina kafijas dzirnaviņās, vai saberž pulverī. Uzglabā slēgtā burkā sausā...Skatīt recepti

kraukšķīgie salāti ziemai 4.00

Ņem svaigus dārzeņus - bietes, burkānus, sīpolus, kabačus, ķiplokus visu nomizo, notīra un sagriež sev tīkamās šķēlēs, gabalos. Iepriekš sagatavotās burciņās ievieto dilles tad dārzeņus (proporcijas ņem kas nu kuram...Skatīt recepti

Sēņu salāti ziemai 4.23

Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep viegli brūnus, tad pievieno vārītas sēnes, puravus (grieztus kā salātiem),...Skatīt recepti

Baklažāni ziemai 4.32

*Produktu daudzums noradīts vienai burciņai.

Baklažānus nomazgā un uzdur ādiņu dažās vietās, un novietojam uz cepešpannas, liekam cepeškrāsnī pie 230 grādiem. Cepam apmēram 35 min. Ļaujam atdzist un noņemam...Skatīt recepti

Bumbieru kompots ziemai 4.03


Bumbierus nomazgā, nosusina, griež uz četrām daļām, izņem serdeni, un liek tīrās iepriekš sagatavotās burkās.

Uzvāra sīrupu (liek vārīties ūdeni, pieber cukuru un maisa līdz cukurs izkusis, uzvāra...Skatīt recepti

Ābolu sula ziemai. 4.24

Ābolus mazgā un atdala serdeni. Griež uz četrām daļām. Izlaižam cauri sulas spiedei, no iegūtās sulas atdalām putas. Ņemam katlu, ielejam sulu un liekam uz uguns. Ja āboli ir ļoti...Skatīt recepti

Kabaču ikri ziemai. 4.90

Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām. 
Sīpolus griež smalki. Burkānus, kabačus un piparus samaļ gaļas mašīnā.
 
Plašā traukā(katlā) ar...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
olu , mēl , bifšteks , marinēti gurķi , zirņu ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas. Tad liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes,
Makaronus vāra sālsūdenī mīkstus, ūdeni nokāš. Kūpinātas reņģes iztīra, sadala gabaliņos un sajauc ar sasmalcinātiem, sviestā apceptiem sīpoliem, novārītiem makaroniem.
Sālītas siļķes mērcē 4-6 stundas aukstā ūdenī. Tad notīra, atdala asakas un filejas sagriež gabaliņos. Pēc tam apviļā kviešu miltos,
Zaļos zirnīšus uz pannas kopā ar sviestu apsautē. Saber ugunsdrošā traukā. Olas sakuļ ar pienu, pārlej zirnīšiem un cepeškrāsnī bez
Notīrītus, noskalotus un nosusinātus kartupeļus sarīvē, pieliek garšvielas. Pievieno auzu pārslas, tik daudz, lai saistītu kartupeļu sulu. Pannā sakarsētā sviestā
Baziliks pieder pie lūpziežu dzimtas. Latvijā ļoti maz pazīstams garšaugs. Turpretim daudz audzē Bulgārijā, Gruzijā, Azerbaidžāņa u. c. Baziliks ir viengadīgs
Biezpienu samaisa bļodiņā ar koka karoti vai samaļ gaļas mašīnā, tad pievieno skābu krējumu, sāli un samaisa. Sagatavoto masu liek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO