Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "vīna"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 5 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Mele vīna merce 4.00

Labi notīrītu mēli vāra sālsūdenī. Kad mēle mīksta, to izņem, noskalo aukstā ūdenī, notīra balto ādiņu un mēli sagriež šķēlēs.

Mērce: sviestu ar miltiem izkarsē, pievieno mēles novārījumu (buljonu), uzvāra, tad...Skatīt recepti

Olas ar vīna mērci 4.27

Olas vienu pēc otras uzmanīgi iesit pilnīgā litrā maz sālīta verdoša ūdens, kam iepriekš pielieta klāt karote etiķa, un kad baltums sarecējis, izņem laukā un pagaidām noliek siltā vietā. Balto...Skatīt recepti

Sarkanvīna mērce 4.08

Ūdeni uzvāra ar cukuru un vircēm, pieliek klāt vīnā vai ūdenī iejauktus kartupeļmiltus, uzvāra, pielej klāt uzsildītu vīnu un vēlreiz uzkarsē, bet vairs neuzvāra. Buljonu izkāš caur sietu un pasniedz...Skatīt recepti

Ābolu un vīna mērce 4.69

Ābolus nomizo, izņem serdeni un sagriež un kopā ar mazu ūdens piedevu sasautē līdz izšķīšanai, tad masu uzblenderē vai izspiež caur sietu, pievieno ūdeni un pēc garšas vīnu, cukuru, uzvāra,...Skatīt recepti

Piena un vīna želeja 0.00

Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar karstu ūdeni, un baltvīnu. Šķidrumu iepilda stikla bļodās un noliek...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Aknas , aknas , vaigi , biezpiena , stirna ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Notīrītus sīpolus sagriež ripās un sakarsētā sviestā apcep gaiši brūnus, tad no sviesta izņem ārā un tajpat sviestā, kura cepti
Teļa aknas, kam novelk nost plēvi un izņem laukā vadiņus, ar šķēlēs sagrieztu žāvētu speķi ātri apcep katlā no visām
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Verdošā ūdenī liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz kartupeļi pusmīksti. Tad zupā virs
Vistu sadala uz pusēm, liek katlā, parlej ar aukstu ūdeni, uzvāra noputo un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5
Zivis notīra, atdala asakas, sagriež gabaliņos, ieberzē ar sāli, apviļā miltos un taukos apcep brūnas. Tad liek lēzenā katliņā, pieliek
Izlasa vienādas gatavības pakāpes gludus, cietus, vienāda lieluma sarkanus tomātus. Tos nomazgā, nosusina un ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO