Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "vārīti kartupeļi"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 9 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ar mizu vārīti kartupeļi 4.00

Kartupeļus ar suku nomazgā vairākos ūdeņos, liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstus. Kartupeļiem ieteicams nogriezt galiņus, lai tie pēc vārīšanās būtu miltaināki, garšīgāki. Kad kartupeļi gatavi, ūdeni nolej un vaļējā...Skatīt recepti

Ar mizu vārīti kartupeļi 4.26

Izvēlas nelielus vienāda lieluma kartupeļus, tos rūpīgi nomazgā, noskalo ar verdošu ūdeni, liek vārīties karstā ūdenī, pieber sāli un izvāra mīkstus, neļaujot tiem pārplīst. Pavasarī pēdējos vecos kartupeļus nevajadzētu vārīt...Skatīt recepti

Nomizoti vārīti kartupeļi 4.22

Kartupeļus nomazgā, nomizo, liek aukstā ūdenī. Kad visi kartupeļi nomizoti, tos liek katlā. Ja kartupeļi ir nevienādi, lielos pārgriež. Kartupeļiem pārlej verdošu ūdeni un pieber sāli. Ūdens līmenim vajadzētu sniegties...Skatīt recepti

Ar garšvielām vārīti kartupeļi 4.19

Katlā ielej ūdeni, pieliek notīrītas, sagrieztas garšsaknes-pētersīļus, selerijas, puravus u.c. vai kādu no garšvielām. Kad ūdens uzvārījies, pieliek sāli, kartupeļus. Kad gatavi, nokāš, nosusina.

...Skatīt recepti

Ar mizu vārīti kartupeļi 4.11

Izvēlas nelielus vienāda lieluma kartupeļus, tos rūpīgi nomazgā, noskalo ar verdošu ūdeni, liek vārīties karstā ūdenī, pieber sāli un izvāra mīkstus, neļaujot tiem pārplīst. Pavasarī pēdējos vecos kartupeļus nevajadzētu vārīt ar...Skatīt recepti

Nomizoti vārīti kartupeļi 4.13

Kartupeļus nomazgā, nomizo, liek aukstā ūdenī. Kad visi kartupeļi nomizoti, tos liek katlā. Ja kartupeļi ir nevienādi, lielos pārgriež. Kartupeļiem pārlej verdošu ūdeni un pieber sāli. Odens līmenim vajadzētu sniegties...Skatīt recepti

Ar garšvielām vārīti kartupeļi 4.05

Katlā ielej ūdeni, pieliek notīrītas, sagrieztas garšsak-nes — pētersīļus, selerijas, puravus u.c. vai kādu no garšvielām (ķimenes, piparus vai lauru lapas). Kad ūdens uzvārījies, pieliek sāli, kartupeļus. Kad gatavi, nokāš,...Skatīt recepti

Ar biezpienu pildīti vārīti kartupeļi 4.09

Kartupeļiem novelk miziņas, tos izdobj, atstājot pirkstu biezu kartupeļu kārtu. Pildījumam biezpienu samaisa ar sakultu olu, sāli, ķimenēm, Kartupeļus piepilda ar biezpiena masu, pārliek ar speķa šķēlēm vai taukvielu piciņām...Skatīt recepti

Gaļas buljonā vārīti kartupeļi 4.27

Ar gaļu, smalki sagrieztiem buljona zaļumiem un smaržīgiem pipariem izvāra spēcīgu gaļas buljonu, kurā novāra mīkstus kartupeļus. Kad ēdiens galdā jāpasniedz, klāt pieliek labu devu kapātu pētersīļa zaļumu un 30...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu biezenis , bruklenu , gaļa , pastētes , sēņu zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Tējas pagatavošanai vēlams mīksts ūdens, jo ciets ūdens piešķir tējai nepatīkamu garšu un tēja ir duļķaina. Tējas vārīšanai lieto t.s.
Kāļi ir ļoti vērtīgs dārzenis, it sevišķi tās šķirnes, kurām nav sīvās garšas. Kāļi satur daudz C vitamīna (23,4—49,5 mg%), nedaudz
Ceptas reņģes stikla traukā aplej ar marinādi, ko pagatavo uz pusēm etiķi ar ūdeni līdz ar pipaŗgraudiem un sīpoliem,
Aromātisku kafiju iegūst, ja to gatavo no tikko grauzdētas un samaltas kafijas. Kafiju vāra elektriskā kafijas kannā vai katliņā. Vislabāk
Spinātu un skābeņu lapiņas nomazgā, uz sieta notecina. Tad saplucina ar rokām vai sagriež ar nazi, pārlej etiķa un eļļas
Sieru un ābolus sagriež salmiņos un pieliek sīki sasmalcinātus sīpolus un zaļumus, pieber sāli, pieliek piparus, cukuru un ābolu etiķi.
Pupiņas samaļ, samaisa ar kartupeļiem, olu dzeltenumu sakapātiem garšaugiem, pieliek sāli. No masas izveido veltnīšus, tos apviļā pussakultā ar ūdeni

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO