Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Pēc tāda pieprasijuma nekas netika atrasts

Līdzīgi meklējumi :
upeņu kompots - 1 rezultāti
upenu ievarijums - 2 rezultāti
upeņu kompots - 1 rezultāti
upeņu - 5 rezultāti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mērce , poļu , šam , sviesta mīkla , ķīselis ,
Šodien vārda dienas svin:
Ramona, Ritma



Noderēs
Ar sviestu izsmērētā formā liek vienu kārtu reņģu vai brētliņu, kam novilkta āda un izlasītas asakas, uzliek mazas sviesta piciņas,
Biezpienu liek dziļā saldēdiena traukā, pārkaisa cukuru, kanēli, pasniedz ar pienu brokastīs, launagā, vakariņās vai pusdienās kā saldo ēdienu.
Jātaisa mīkla jāliek cepties 1 stunda pēc tam jaadzesē un jaliek tumsā uz 1 vienu nakti pēc tam jānopērk groziņi
Plūmes un ābolus nomazgā siltā ūdenī, tad pārlej ar karstu ūdeni un pāris stundu uzbriedina. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos
Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris mi nūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar
Ar majonnes mērci pārvilktas un ar trifelēm un pistācijām apkaisītas aukstas olas uz maizes krustām. Vidū gurķu, kartupeļu un trifeļu
Smadzenes sālsūdenī apvāra, atdala plēvi, sadala kubveida gabaliņos un pārkaisa sāli, pētersīļu zaļumus. Vārītu šķiņķi un vārītus kartupeļus sagriež kubveida

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO