Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "upeņu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 5 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Galda biešu, upeņu salāti 4.14

Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.

Izlasītas lielās upeņu ogas, tās noskalo un uz sieta notecina....Skatīt recepti

Jāņogu-upeņu ievārījums. 4.15

Ne pārāk gatavas jāņogas nobrauka no kātiņa, laižot ķekaru cauri dakšiņu zariem. Saber sietā plānā kārtā un iegremdē vairākas reizes aukstā ūdenī. Lieko ūdeni notecina, lai ogas būtu tīras un...Skatīt recepti

Biešu salāti ar upeņu sulu 4.00

Mazas, tumši sarkanas galda bietes nomizo un sarīvē smalkās skaidiņās. Sarīvētām bietēm pārkaisa cukuru, ķimenes un pārlej upeņu sulu. Visu samaisa, ļauj apmēram 1 stundu ievilkties. Tad liek traukā un...Skatīt recepti

Piena un upeņu kokteilis 4.07

Mazgātas upenes, pienu, cukuru ievieto blenderī (mikserī), miksē apmēram 1 minūti līdz iegūst viendabīgu massu, tad pilda kokteiļa glāzēs ar salmiņū. Līdzīgi pagatvo kokteili arī ar citām ogām un pienu.

...Skatīt recepti

Šašliks upeņu marinādē 4.25

Gaļu sagriež sev tīkamos gabalos, sagriež šķēlēs sīpolus. Kad gaļa ar sīpoliem ir sajaukta, tad pievieno upenes (upenes maisot samīcīt). Ja nav upeņu var izmantot upeņu ievārījumu bet tad cukuru...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kūkas , Gaļas salāti , ābolu , bifšteks , tomatu salati ,
Šodien vārda dienas svin:
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra



Noderēs
Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas. Tad liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes,
Sviestu sakuļ putās, piejauc sāli, smalki sagrieztus lociņus, kapātus pētersīļus, majorānu un pēc garšas citrona sulu, un ar biezeni biezā
Šo daudzumu var iepildīt 0,5 litru burkā. Svaigus zaļumus — pētersīļu, seleriju un diļļu lapas (vēlams arī baziliks un
Liellopu, cūkas un teļa gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, sagriež tievās strēmelītēs. Speķim nogriež ādu, sagriež strēmelītēs, visu kopā sajauc un
Sviestu, olu dzeltenumu un cukuru sakuļ putās, pamazām pi^. jauc citronsulu, smalki sagrieztu citrona mizu, sniegā sakultu olbal­tumu un miltus.
Notīrītus, noskalotus kartupeļus tīrā drānā nosusina, sagriež stienīšos vai plānās šķēlītēs, liek pannā sakarsētās taukvielāš un cep, ik pa brīdim
Liek vārīt olas un vāra apmēram 10min., noskalo lokus, nomizo sīpolu un gurķi. Izpako krabju nūjiņas un griež mazos kubiciņos

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO