Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "torte"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 16 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zemeņu torte 4.11

Zemeņu tortei var izmantot dažādu mīklu: biskvīta, bezē, smilšu u.c.

Zemeņu olu krēms.Pildījumam: 400 g zemeņu masas vai sulas, 1 L putukrējuma, 150 gr cukura, 100 g pūdercukura, 4 olu dzeltenumi,30...Skatīt recepti

Burkānu torte 4.00

Izvārītus burkānus, notīra, sarīvē vai samaļ. Margarīnu ar cukuru samaisa, pievieno olas, pierīvē citrona miziņu, piespiež sulu. Šai masai pievieno burkānus, miltus un cepamo pulveri. Masu pilda ietaukotā veidnē, cep....Skatīt recepti

Rupjmaizes torte 4.20

Rot.: sīrupa varīti augļi.

Atdala olu baltumus no dzeltenuma. Sviestu saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno cieti, samaltas garšvielas, iemaisa rīvmaizi un iecilā atsevisķi saputotus olu baltumus. Sagatavoto mīklu liek...Skatīt recepti

Šokolādes torte 4.04

Rot.: 1 gl. putukrējuma, 1 tēj.k. kafijas, 0,5 tēj.k. kakao, 2 tēj.k. pūdercukura, 100g šokolādes.

Margarīnu puto, pievienojot cukuru, olu dzeltenumus, sakapātus riekstus, rīvetu šokolādi, cepamo pulveri un miltus. Pēc...Skatīt recepti

Smilšu torte 4.04

Sviestu ar cukuru saputo, pieliek skābu krējumu, pierīvē citrona miziņu, piespiež citronu sulu, pievieno cepamo pulveri un izsijātus miltus. Mīklu labi samaisa, atdzesē, sadala 3 vienādās daļās. Uz apaļiem vai...Skatīt recepti

Riekstu torte 4.19

Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus ar cukuru saputo. Kad masa kļūst gaiša , putaina, cukurs izkusis, pievieno uz rīves sasmalcinātu šokolādi, maltus riekstus un biskvītu drumstalas, sarīvetu citronu ,...Skatīt recepti

Vīnes torte 4.04

Sviestu, cukuru un citrona miziņu puto, pakāpeniski pievienojot pa vienai olai. Kad masa labi saputota, pievieno miltus. Cep atsevišķas trīs plāksnes, atdzesē. Starp pirmo un otro plāksni ziež vaniļas krēmu...Skatīt recepti

Cepumu šokolādes torte 4.11

Veidni izklāj ar pergamenta papīru, ietauko. Biskvītus apmērcē siltā kafijā, pēc tam veidnē liek kārtu biskvītu, noklāj ar krēmu, liek atkal kārtu biskvītu, tad krēmu utt. Pēdējās kārtas biskvītus ar...Skatīt recepti

Cepumu augļu torte 4.22

Biskvītus vai sausus cepumus apmērce piena vai saldā sulā. Krējumu saputo, pievienojot cukuru, garšvielas. Lēzena traukā liek kārtām cepumus, ievārījumu un putukrējumu. Virsu noklāj ar putukrējumu un svaigām vai konservētam...Skatīt recepti

Šķiņķa krēma torte 4.16

Izceptu un atdzesētu plāksni pārgriez uz pusēm ieziež sagatavotu sāļo sviesta krēmu. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātu vai samaltu šķiņķi. Ja pildījumu vēlas asāku, var pievienot sinepes, piparus. Tortes malas...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kotlete , liellopu , ar sieru , cepta , mēle ,
Šodien vārda dienas svin:
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris



Noderēs
Mazgātu sviestu uzvāra glāzē ūdens, pieber miltus, un tik ilgi kuļ, līdz mīkla atlīp no trauka. Atdzesētai mīklai piejauc sakultas
Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas. Tad liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes,
Atdzesētu šokolādi lej glāzēs, pievieno ledus gabaliņus un pārliek putu krējumu. Aukstai šokolādei var pievienot putu krējumuun arī liķieri (50g).
Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru putās, tad piejauc klāt olu sniegu, rumu un miltus. Pannā uzkarsē sviestu, iepilda apmēram pirkstu
Iepriekš labi sagatavotu dūju izvāra gatavu ar liellopa pakal-stibu, zaļumiem un sparģeļu mizām. Māla podā noplucinātas grūbas (vai rīsus) novāra
Vistas gaļu atdala no kauliem un gaļas mašīnā 2 reizes samaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, pievieno izkausētu sviestu, olu,
Cāli sadala glītos gabaliņos un uzliek vārīties ar 4 l auksta ūdens. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sāli, pētersīļsakni, karoti

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO