Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Pēc tāda pieprasijuma nekas netika atrasts

Līdzīgi meklējumi :
teļa gaļa - 2 rezultāti
tela - 49 rezultāti
teļa karbonāde - 1 rezultāti
Teļa aknu buljons - 1 rezultāti
Teļa gaļas buljons ar svaigiem dārzeņiem - 1 rezultāti
Teļa gaļas frikadeles - 1 rezultāti
Teļa gaļas buljons ar rīsiem - 1 rezultāti
Teļa piena un vistu aknu frikadeles - 1 rezultāti
Teļa gala - ligzdiņas - 1 rezultāti
Teļa cepetis 2 - 1 rezultāti
Teļa gaļas un makaronu salāti - 1 rezultāti
Teļa plaušu buljons - 1 rezultāti
Teļa gaļas galerts - 2 rezultāti
Teļa gaļas buljons ar frikadelēm - 1 rezultāti
Teļa gaļas galerts 1 - 1 rezultāti
Teļa mugura - 1 rezultāti
Teļa gaļas un burkānu sautējums - 1 rezultāti
Teļa cepetis - 2 rezultāti
Teļa galerts - 1 rezultāti
Teļa ragū - 1 rezultāti
Teļa smadzeņu buljons - 1 rezultāti
Teļa gaļa ar baravikām - 1 rezultāti
Teļa aknu klimpas - 1 rezultāti
Tela gaļas rullīši - 1 rezultāti
Teļa pieņu un nieru kroķetes - 1 rezultāti
Teļa gaļas buljons ar nūdelēm - 1 rezultāti
Teļa gaļas plācenīši - 1 rezultāti
Teļa galvas ragū - 1 rezultāti
Teļas gaļas ragū - 1 rezultāti
Teļa gaļas pudiņš - 1 rezultāti
Teļa frikaseja ar rīsiem - 1 rezultāti
Teļa steks - 1 rezultāti
Teļa aknu pudiņš - 1 rezultāti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
skābēšana , sēņu mērce , kāpostu , vērša , sviesta ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Kartupeļu masu samaisa ar cukuru, saberztām krustnagliņām, izkausētu sviestu vai margarīnu, olām. Visu kopā saputo ar mikseri vai sakuļ ar
Labi ienākušas pīlādžu ogas nolasa no kātiņiem, applaucē ar verdošu ūdeni, vairākas reizes saspiež. Cukuru ar ūdeni uz ātras uguns
Sagatavotus zušus lēnām izvāra gatavus ar alu un garšvielām pagatavotā mērcē. Pasniedzot mērci, pieliek sviestu. Pasniedz ar sausiem kartupeļiem.
Gaļu labi apdauza, iesāla un iepiparo. Katrā šķēlē ietin pildījumam speķi, sīpola, un gurķa šķēles, un gaļu sasprauž
Kartupeļus notīra, sagriež, liek verdošā šķidrumā, pievieno sāli, papriku, no miziņas atbrīvotus tomātus vai tomātu pastu. Kad kartupeļi mīksti, zupu
Gaļu nomazgā, iemērc pienā, patur 2 dienas, iespeķo, apkaisa ar sāli, bieži aplaistot cep krāsnī, pieber kadiķu ogas. Gatavam izņem
Sīpolus sagriež ripās vai sīki sasmalcina, katlā taukvielā apcep, pievieno miltus, tos nedaudz sabrūnina, pielej karstu buljonu vai ūdeni, pieliek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO