Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "sviests"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 12 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vēžu sviests 4.14

Jau verdošam ūdenim pieliek sāli, ķimenes un dilles, ieber vēžus, vāra 15 min. Vēžus izloba, gaļu un miziņas saliek atsevišķi. Gaļu apsala, noliek vēsā vietā. Miziņas samal, laižot caur...Skatīt recepti

Laša sviests 4.28

Žāvēta laša gaļu smalki sakapā un ar galda sviestu saberž piestiņā smalku, pēc tam izspiež caur sietiņu un noliek, vēsā vietā

...Skatīt recepti

Lociņu sviests 4.25

Smalki sakapātus lociņus piestiņā smalki sagrūž ar sviestu, un kad sviests zaļš, to izberž caur sietiņu, Lociņu sviestu izlieto kā parasto sviestu grauzdētām maizes šķēlītēm un arī liek klāt mērcēm....Skatīt recepti

Sardeļu sviests II 4.27

Notīrītas, izasakotas sardeles sagriež smalkas piestiņā, klāt piejauc putās sakultu sviestu, smalki sakapātus kāperus, sagrieztus piparus, angļu sinepes, smalki sakapātas pētersīļlapas un smalki sakapātu sīpolu (pēdējais var arī izpalikt), un...Skatīt recepti

Sarkanais sviests 4.07

Galda sviestu sajauc ar sardeļu sviestu, cieti novārītu olu dzeltenumu izberž caur sietiņu un sakuļ ar galda eļļu, pēdējo pa pilienam klāt piepilinot. Tad abus sajauc kopā un klāt vēl...Skatīt recepti

Sinepju sviests 4.16

Sinepes, smalki sašķaidītus olu dzeltenumus un piparus un sāli rūpīgi saberž piestiņā ar sviestu, pēc tam vēl izberž caur sietiņu. Sinepju sviests izlietojams kā parastais sviests sviestmaizītēm, un arī noder...Skatīt recepti

Siļķu sviests 4.10

Dienu iepriekš nomērcētas siļķes labi notīra, novelk ādu, izlasa asakas, gaļu sakapā, tad izberž caur sietiņu, pieliek, sviesta un saputo.

...Skatīt recepti

Zaļais sviests 4.23

Sviestu sagrūž piestiņā ar nobrucinātām, smalki sakapātām spinātlapām un baltiem pipariem, pēc tam izberž caur rupjāku sietiņu. Zaļais sviests labi noder vārītas vai ceptas zivs garnējumam.

...Skatīt recepti

Zāļu sviests 4.28

Nesālītu galda sviestu sakuļ krējumā, sajauc ar smalki sakapātām pētersīļlapām, smalki sagrieztām šalotēm un citronsulu, pēc garšas arī piparus klāt piemetot. Šo sviestu dod galdā pie auksta bifšteka, karbonādes vai...Skatīt recepti

Zošaknu sviests 4.28

Aknas izsutina sviestā un smalki saberž, baltmaizi izmiekšķē, nospiež, izrīvē caur sietu, zaļumus noplaucē un smalki sakapā Visas piedevas sajauc ar krējumā saberztu sviestu un izspiež caur sietiņu, pēc tam...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāposti , mēle , puķkāpostu , skābēšana , Galerts ,
Šodien vārda dienas svin:
Maiga, Milija



Noderēs
Vāra biezu miežu putraimu biezputru vai arī izlieto iepriekšējās ēdienu reizēs atlikušo(apmēram 200 g biezputras). Svietu vai margarīnu ar cukuru
Šokolādes šerberts ar riekstiem
1) Pagatavo šerberta masu: Ņem vārāmo pannu vai katliņu, ielej tajā pienu, pievieno cukuru, sāli, vaniļu un vāra uz lēnas
Siļķes dienu iepriekš iemērc pienā vai ūdenī, un kad tās nomēr-cētas, novelk ādu, izlasa asakas, un gaļu sakapā smalku, pēc
Skābētās bietes ir veselīgas un laba piedeva daudziem ēdieniem. No skābētām bietēm var ātri un ērti pagatavot dažādas zupas un
Nomazgātas plūmes iemērc uz nakti, nākošā dienā vāra tajā pašā ūdenī, pievienojot mazliet cukura. Gatavām , notecinātām, apžuvušām plūmem izņem
Putās sakultu krējumu sajauc ar pūdercukuru, berztu sausu rupjmaizi, dzidru aveņu ievārījumu un želatīnu, ko iepriekš nomēr­cē, uzvāra ar ūdeni
Ķiršus šķiro pēc lieluma. Kompotu gatavošanai lieto lielas, nebojātas ogas. Atlasītos ķiršus mazgā, nosusina uz sieta un blīvi sapilda dezinficētās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO